fbpx

Παγκόσμιο: Μία νίκη και δύο αποκλεισμοί ο απολογισμός της μέρας για την ελληνική αποστολή

Παγκόσμιο: Μία νίκη και δύο αποκλεισμοί ο απολογισμός της μέρας για την ελληνική αποστολή

Με μία νίκη και δύο αποκλεισμούς ολοκληρώθηκε η αγωνιστική μέρα για την ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο ανδρών-γυναικών που γίνεται στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικό.

Η μοναδική νίκη ήρθε από τον Βαγγέλη Νικολάου στην κατηγορία 63 κιλών ανδρών στον πρώτο γύρο, διότι ο Γκανέζος αντίπαλός του, Σελασί Νταμαλιέ (Νο. 205 στον κόσμο, Νο. 36 στο ταμπλό), πήρε ποινή αποκλεισμού λόγω αντικανονικού παιχνιδιού.

Στον γύρο των «32» βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Μεξικανό Κάρλος Ναβάρο, από τον οποίο ηττήθηκε με 2-0 (5-4,10-2), μένοντας εκτός συνέχειας.

Η Αθανασία Τσάλλου στις γυναίκες έκανε μεγάλη προσπάθεια και έφτασε κοντά στην νίκη απέναντι στην Λέα Χούνκλιγκερ (Νο. 54 στον κόσμο και Νο. 23 στο ταμπλό) από την Αυστρία, προηγήθηκε με 1-0, όμως εν τέλει έχασε με 2-1 (3-5, 13-3, 6-4) και αποκλείστηκε στην φάση των «64».

Το έργο της Ελληνίδας ήταν εξαρχής δύσκολο, μιας και η Χούνκλιγκερ κάνει μία πολύ καλή χρονιά, έχοντας συμμετάσχει σε 12 τουρνουά και μετρώντας 2 μετάλλια και μία ένατη θέση.

Την σκυτάλη παίρνουν σήμερα ο Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος στα 54 κιλά και η Παρασκευή Ντεμογιάννη στα 73 κιλά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά