fbpx

WKU: Μεγάλο παιχνίδι από τον Ρόλαντ Χότζα του Β. Στριγκλογιάννη στη Γερμανία

WKU: Μεγάλο παιχνίδι από τον Ρόλαντ Χότζα του Β. Στριγκλογιάννη στη Γερμανία

Μεγάλο παιχνίδι από τον Ρόλαντ Χότζα, αθλητή του Βασίλη Στριγκλογιάννη και μέλους της ομάδας του Στέλιου Πολίτη στην κορυφαία διοργάνωση της Γερμανίας Steko’s Fight Night!

Ο Ρόλαντ, ο οποίος κλήθηκε τελευταία στιγμή να  αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Πετρίτση (τραυματίστηκε στην προετοιμασία του για τον αγώνα) βρήκε απέναντι του τον Όσκαρ Πλασέν σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει τη βαρύτιμη ζώνη της WKU για τον ευρωπαϊκό τίτλο. Αν και αντικαταστάτης τελευταίας στιγμής μπήκε στο ρινγκ πανέτοιμος και διψασμένος για τη νίκη, το πάλεψε μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο και σε αρκετές περιπτώσεις έβαλε σε πολύ δύσκολη θέση τον αντίπαλο του, ο οποίος τελικά κατάφερε να επικρατήσει και να φορέσει τη ζώνη του πρωταθλητή Ευρώπης στη μέση του.

Πανοραμική άποψη του αγωνιστικού χώρου

Ο άνθρωπος πίσω από όλα αυτά, ο Στέλιος Πολίτης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Μεγάλος μάγκας ο Ρόλαντ Χότζα, έπαιξε 5 γύρους ασταμάτητα ξύλο με τον αντίπαλο του που νίκησε δίκαια στα σημεία. Πολύ ωραίο παιχνίδι ο Ρόλαντ ο οποίος δείχνει στόφα πρωταθλητή. Πολλά  συγχαρητήρια στον προπονητή του Βασίλη Στριγκλογιάννη για την επίδοση και την προετοιμασία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά