fbpx

ISKA: Δεν ήρθε ο τίτλος Ευρώπης για την Αντωνία Πρίφτη – Ηττήθηκε από την Ιταλίδα Κολουτσία

ISKA: Δεν ήρθε ο τίτλος Ευρώπης για την Αντωνία Πρίφτη – Ηττήθηκε από την Ιταλίδα Κολουτσία

Δεν τα κατάφερε τελικά η Αντωνία Πρίφτη χθες το βράδυ στην Ιταλία και γνώρισε την ήττα (οριακή είναι η αλήθεια) με 2-1 με αντίπαλο την Ιταλίδα Αλέσσια Κολουτσία κι έτσι η ζώνη κατέληξε στη μέση της γηπεδούχου Κολουτσία. Η νεαρή αθλήτρια του Γιάννη Θεοφάνους, Πρίφτη, απέδειξε άλλη μια φορά ότι έχει ψυχή λιονταριού και κυνήγησε την αντίπαλό της μέχρι και τον 5ο γύρο για να πετύχει το νοκ άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας ήταν στο στυλ του Μουάι Τάι, απέναντι σε μια καθαρόαιμη αθλήτρια του Τάι και η Πρίφτη έχασε οριακά, σε ένα στυλ που δεν έχει μεγάλη εμπειρία. Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να βλέπαμε εάν η Ιταλίδα θα μπορούσε να αντέξει 5 γύρους σε έναν αγώνα Κικ Μπόξινγκ, κάτι που ζήτησε κι ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: “Συγχαρητήρια στην αντίπαλο για την νίκη, αναμένουμε ρεβάνς στο στυλ που αγωνιζόμαστε”. Στα παραλειπόμενα του αγώνα, εκτός από το εξαίρετο κοουτσάρισμα κατά τη διάρκεια του αγώνα, είναι ότι ο Θεοφάνους δεν άφηνε την Πρίφτη ήσυχη ούτε λεπτό, καθώς και κατά την ώρα ανακοίνωσης του επίσημου αποτελέσματος, βλέποντας την απογοητευμένη της φώναζε “Ψηλά το κεφάλι”. (Η φωτό της Αντωνίας είναι ακριβώς μετά από αυτή τη στιγμή).

Τον συγκεκριμένο αγώνα, όπως τους περισσότερους άλλωστε στην Ευρώπη, τον είχε κλείσει ο Στέλιος Πολίτης, ο οποίος μέσα σε ένα διήμερο ταξίδεψε με τους αθλητές της ομάδας του Παρασκευή σε Γερμανία (Ρόλαντ Χότζα WKU) και Σάββατο στην Ισπανία (Χατζής Κάτσι και Γιάννης Σοφοκλέους) και δεν μπόρεσε να βρεθεί και στην Ιταλία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά