ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Συνάντηση Κρεμλιόφ-Αμπάς στην Παλαιστίνη

Συνάντηση Κρεμλιόφ-Αμπάς στην Παλαιστίνη

Επίσημη επίσκεψη στην Παλαιστίνη πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (IBA) Ουμάρ Κρεμλιόφ. Ο Ρώσος επικεφαλής της Ομοσπονδίας βρέθηκε συγκεκριμένα στην πόλη Αλ Ραμ, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον πρόεδρο της Παλαιστίνης, Μαχμούντ Αμπάς.

Βασικότερο αντικείμενο της επίσκεψης ήταν τα εγκαίνια έναρξης εργασιών ενός ολοκαίνουργιου κέντρου πυγμαχίας το οποίο θα χτιστεί στην Αλ Ραμ. Το σύνολο των εγκαταστάσεων θα καλύπτουν μία έκταση 2.600 τμ. και αναμένεται να είναι έτοιμες το 2024.

Την ίδια χρονιά η Παλαιστίνη αναμένεται να φιλοξενήσει το Ασιατικό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας. Ως μέρος του συνολικού προγράμματος ανάπτυξης του σπορ στην χώρα, ο Κρεμλιόφ πρότεινε στην Παλαιστίνη να διοργανώσει εκεί η IBA εξάμηνα προπονητικά camp για εθνικές ομάδες άλλων χωρών, τα οποία θα συνοδεύονται και από αγώνες, οι οποίοι θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για να βελτίωση συνολικά της πυγμαχίας στην Παλαιστίνη.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.