fbpx

Δύο νέα πρόσωπα στην επιτροπή αθλητών της παγκόσμιας ομοσπονδίας

Δύο νέα πρόσωπα στην επιτροπή αθλητών της παγκόσμιας ομοσπονδίας

Ο Βέλγος Τζαουάντ Ατσάμπ και η Βραζιλιάνα Βαλέρια Σάντος είναι τα δύο νέα πρόσωπα που προέκυψαν μετά την ψηφοφορία για να ενταχθούν στην επιτροπή αθλητών της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος.

 Η προσθήκη των δύο παραπάνω προσώπων επιβεβαιώθηκε την τελευταία ημέρα δράσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικού. Ατσάμπ και Σάντος, που πήραν μέρος στη διοργάνωση, εντάσσονται σε ένα πάνελ μαζί με άλλους 6 αθλητές για μία τετραετή θητεία.

 Στο πάνελ αυτό ανήκουν ήδη ο Κροάτης Νικίτα Γκλάσνοβιτς, ο Βρετανός Μπεν Χάινς, ο Αμερικανός Στίβεν Λάμπντιν και η Κινέζα Βου Τζινγκγιού. Ο Ατσάμπ είναι πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία -63 κιλών έχοντας πάρει τον τίτλο το 2015 και το χάλκινο μετάλλιο το 2019 με τον 30χρονο να μετρά και τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους.

Η Σάντος, που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -46 κιλών στους φετινούς Παναμερικανικούς Αγώνες, είχε το νούμερο 3 στο ταμπλό του παγκοσμίου πρωταθλήματος ωστόσο γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό στο δεύτερο γύρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά