fbpx

Επεκτείνεται η συνεργασία με την EX Sports στα NFT

Επεκτείνεται η συνεργασία με την EX Sports στα NFT

Η διεθνής ομοσπονδία του αθλήματος, η JJIF, συνεχίζει την συνεργασία της με την EX Sports που έχει τη βάση της στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τον αποκλειστικό της συνεργάτη στα blockchain, επιτρέποντας στους αθλητές να δημιουργήσουν τα δικά τους NFT.

 Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μία εποχή που τα κρυπτονομίσματα και οι αγορές NFT παρουσιάζουν κάθετη πτώση. Η EX Sports ισχυρίζεται ότι το 50% των αθλητών του πρόσφατου παγκοσμίου πρωταθλήματος ήθελαν να έχουν τα δικά τους NFT με την εταιρεία να τους δίνει την ευκαιρία να το κάνουν.

 Η διεθνής ομοσπονδία έχει πολυεπίπεδη συνεργασία με την EX Sports με την εταιρεία να ανακοινώνει συμφωνία με την Smash Mountain Studio που εξελίσσει το παιχνίδι BEJJ JIU-JITSU, ένα παιχνίδι το οποίο μετράει έως τώρα 400.000 downloads.

 Στη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος, οι τρεις πλευρές διοργάνωσαν και ένα καθημερινό eSports τουρνουά και η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά με τη δημιουργία της eSports League πριν τους παγκόσμιους μαχητικούς αγώνες στην Σαουδική Αραβία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά