fbpx

Οκτώ κορυφαίοι αθλητές στην ομάδα της Toyota Ελλάς

Οκτώ κορυφαίοι αθλητές στην ομάδα της Toyota Ελλάς

Η Toyota Ελλάς θα βρεθεί και πάλι δίπλα σε κορυφαίους αθλητές στον δρόμο για τη διάκριση τους στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024. Ως ο Επίσημος Εταίρος Κινητικότητας της Διεθνούς Ολυμπιακής και Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, η ΤΟΥΟΤΑ παγκοσμίως υποστηρίζει σταθερά εδώ και χρόνια αθλητές από όλη την υφήλιο στην προσπάθειά τους να κάνουν το δικό τους αδύνατο, δυνατό.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και οι σπουδαίοι Έλληνες αθλητές, μέλη της Team Toyota Hellas: Νάσος Γκαβέλας (στίβος), Στέλιος Μαλακόπουλος (στίβος), Στέφανος Ντούσκος (κωπηλασία), Μαρία Πρεβολαράκη (πάλη), Γιάννης Σγουρόπουλος (επιτραπέζια αντισφαίριση), Στέλλα Σμαραγδή (στίβος), Κατερίνα Στεφανίδη (στίβος), και Αντώνης Τσαπατάκης (κολύμβηση ΑμεΑ).

Μέσω της πρωτοβουλίας της «Start Your Impossible», η ΤΟΥΟΤΑ προσπαθεί να εμφυσήσει την πεποίθησή της ότι όταν υπάρχει ελευθερία στη μετακίνηση, ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να κατακτήσει ακόμα και το αδύνατο, με τους αθλητές να αποτελούν ένα λαμπρό παράδειγμα καθώς χρησιμοποιούν τη δύναμη της κίνησης για να ξεκλειδώσουν όλες τις δυνατότητές τους. Στο ίδιο πλαίσιο, συνεργάζεται με τη Διεθνή Ολυμπιακή και Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή, με σκοπό να προσφέρει βιώσιμες, ασφαλείς και αποδοτικές λύσεις μετακίνησης για όλους, χωρίς περιορισμούς, με αυτό να είναι ένα μόλις μέρος της δέσμευσης της εταιρείας στην απελευθέρωση των ανθρώπινων δυνατοτήτων μέσα από τη δύναμη της κίνησης.

Η ανανεωμένη Team Toyota Hellas θα κάνει την «παρθενική» της εμφάνιση στο Παρίσι, στις 22 και 23 Νοεμβρίου, όπου θα συμμετάσχει σε εκδήλωση της Toyota Motor Europe με αθλητές από όλη την Ευρώπη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος