ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Χάρης Μαριόλης: «Μαζί θα φέρουμε την πυγμαχία στο υψηλότερο επίπεδο παγκοσμίως»

Χάρης Μαριόλης: «Μαζί θα φέρουμε την πυγμαχία στο υψηλότερο επίπεδο παγκοσμίως»

Επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας Ν/Ν, που έγινε στην Λα Νουσία της Ισπανίας. Η Ελλάδα κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια με τους Στέλιο Ρούλια και Χρήστο Καραΐτη, ενώ η Ελένη Χολίδη (52κ.) και ο Μιχάλης Τσαμαλίδης (80κ.) κατέκτησαν την 5η θέση στην ίδια διοργάνωση.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Χάρης Μαριόλης, μετά το τέλος των αγώνων συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες, καθώς και τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Αρτούρ Μικαελιάν Αρτούρ και Βασίλη Κοκόλη, και εν συνεχεία δήλωσε: «Θέλω σας να ευχαριστήσω από καρδιάς, που μας κάνατε όλους υπερήφανους. Για μένα είστε “σύγχρονοι ήρωες”. Είναι ένα Ιστορικό κατόρθωμα αυτό που πετύχατε, καθώς για πρώτη φορά η Ελλάδα κερδίζει με τα “γαλανόλευκα γάντια” δύο Χάλκινα Μετάλλια και δύο 5ες θέσεις σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δείξατε ότι οι Έλληνες αξίζουν, μπορούν να τα καταφέρουν και κάνατε την Ελληνική Πυγμαχία να βρεθεί στο επίκεντρο της Διεθνούς προσοχής αποστέλλονται με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα του “ευ αγωνίζεσθαι”. Συγχαρητήρια σε όλους, με την αξία σας φέρατε το άθλημα στο επίπεδο που του αξίζει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ομοσπονδιακούς μας Προπονητές για την άρτια στήριξη που παρέχουν σε όλους τους Αθλητές μας και τον εξαιρετικό συντονισμό αυτής της αποστολής. Είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ και σας υπόσχομαι ότι μαζί θα φέρουμε την πυγμαχία στο υψηλότερο επίπεδο παγκοσμίως. Η ελληνική πυγμαχία θα γίνει “πηγή” έμπνευσης για τη νέα γενιά αθλητών και αθλητριών, προπονητών και φιλάθλων. Συγχαρητήρια σε όλους».

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.