ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πέτρος Σάχο και “Χασάπης” και “Τσουνάμι” σημαίνει καθιέρωση

Πέτρος Σάχο και “Χασάπης” και “Τσουνάμι” σημαίνει καθιέρωση

Να εξηγήσουμε λίγο τα μαθηματικά! Αναχωρεί αύριο ο Πέτρος Σάχο μαζί με τον Στέλιο Πολίτη που έχει κλείσει τον αγώνα για τον ανερχόμενο αθλητή. Άλλο ένα ταξίδι, άλλος ένας μεγάλος αγώνας, άλλη μία επιτυχία για το management του διοργανωτή του Gods Of War, που δίνει συνεχώς ευκαιρίες.

Στις 26 Νοεμβρίου στη Ρώμη η διοργάνωση «Τσουνάμι» υποδέχεται τον ανερχόμενο Έλληνα μαχητή Πέτρο  Σ. (Σάχο) αθλητή του Savage Camp και της επαγγελματικής ομάδας του Gods of War. Ο νεαρός πρωταθλητής που ανήκει στο νέο αίμα του Ελληνικού Κικ Μπόξινκ, θα αγωνιστεί σε αγώνα Σούπερ Φάιτ 3 γύροι των 3 λεπτών και με όρους Κ-1 στα 65κ.

Αντίπαλος του ο Ιταλός Ρομπέρτο «Χασάπης» Ολίβα με σημαντικούς τίτλους στην κατοχή του σε ISKA και WKN όπως και οι περισσότεροι αθλητές που θα συμμετέχουν. Μια νίκη και μια καλή εμφάνιση θα φέρουν αυτόματα προτάσεις για συμμετοχή σε μεγάλα γκαλά για τον Πέτρο, καθώς ο Ιταλός αντίπαλος του έχει χτίσει ένα δυνατό όνομα και ο αγώνας δεν θα περάσει αδιάφορος στους διοργανωτές.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.