fbpx

Παγκόσμιο Ν/Ν: Στόχος επετεύχθη – Η ελληνική πυγμαχία υπολογίσιμη δύναμη ξανά!

Παγκόσμιο Ν/Ν: Στόχος επετεύχθη – Η ελληνική πυγμαχία υπολογίσιμη δύναμη ξανά!

Η Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας Νέων – Νεανίδων επιστρέφει από την Ισπανία, φορτωμένη με μετάλλια, επιτυχίες και άξια εκπροσώπηση της χώρας μας. Η ομάδα αποτελούμενη από την Ελένη Χολίδη και τους Αντώνη Ρέμο Βελή, Παναγιώτη Κωστούρο, Στέφανο Οικονόμου, Χρήστο Καραΐτη, Μιχάλη Τσαμαλίδη, Ισίδωρο Κεφαλληνό και Στέλιο Ρούλια, συνοδευόμενη από τους Εθνικούς προπονητές Αρτούρ Μικαελιάν και Βασίλη Κοκόλη και φυσικά τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χάρη Μαριόλη αναμένεται να πατήσει ελληνικό έδαφος και τα μικρά κατά τόπους πάρτι (στον τόπο διαμονής κάθε πυγμάχου μας) έχουν ήδη αρχίσει να στήνονται.

Η ομάδα επιστρέφει με 2 μετάλλια, κάτι που ήταν στους αρχικούς στόχους των Ομοσπονδιακών προπονητών, αφού και σύμφωνα με δηλώσεις του Αρτούρ Μικαελιάν : Είχαμε θέσει αρχικά τον δύσκολο και μακρινό στόχο με τον πρόεδρο Χάρη Μαριόλη και τον καλό μου συνεργάτη και φίλο, Βασίλη Κοκόλη των 2 μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και παλέψαμε σκληρά για να τον φτάσουμε, ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε κατακτήσει τουλάχιστον άλλο ένα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά, κερδισμένοι ή ηττημένοι, πάλεψαν σαν λιοντάρια στα ρινγκ. Απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η Ελλάδα υπάρχει στην πυγμαχία και μπορεί να καταφέρει πολλά για πολύ καιρό ακόμα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Παγκόσμιο ο αισιόδοξος στόχος ήταν το 1 μετάλλιο, ο μακρινός στόχος τα 2, ενώ ο ενδόμυχος όλων τουλάχιστον τα 3. Και τα παιδιά δικαίωσαν και με το παραπάνω προπονητές και διοίκηση.

Το πολύ σημαντικό είναι (κι αυτό το πιστώνονται Διοίκηση, Προπονητές και Αθλητές- Αθλήτριες) ότι πλέον, με τόσες αξιόλογες εμφανίσεις και μετάλλια τα 1-2 τελευταία χρόνια, η Ελλάδα πλέον να είναι υπολογίσιμη δύναμη, σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετέχει.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά