ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Στη Βουλγαρία για αγώνες η ομάδα του Αριστείδη Παντελίδη

Στη Βουλγαρία για αγώνες η ομάδα του Αριστείδη Παντελίδη

Οι αθλητές του Αριστείδη Παντελίδη από τον Αθλητικό Σύλλογο Άγιο Δημήτριο της Αλεξανδρούπολης έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν σε αγώνες ΜΜΑ στην πόλη Στάρα Ζαγορά στη Νότιο Βουλγαρία στις 3 Δεκεμβρίου. Όλοι οι αθλητές έχουν αγωνιστική εμπειρία καθώς έχουν παίξει σε διοργανώσεις Μεικτών Μαχητικών Τεχνών όπως το MCP, το OCTAGON και το QUEST.

Στη Στάρα Ζαγορά από τις πιο πλούσιες πόλεις της Βουλγαρίας (αρχαίο Ελληνικό όνομα ήταν Βερόη) θα αγωνιστούν αναλυτικά οι:

Νικόλαος Γκρισιουκίδης vs Τζόρνταν Γκεοργκίεφ, ο Νικόλαος Γκρισιουκίδης είναι Πρωταθλητής Ελλάδας στο ΜΜΑ και αγωνίζεται στα 56 κιλά.

Αντρέας Παντελίδης vs Κόκο Τοντόροφ, ο Ανδρέας Παντελίδης είναι Πρωταθλητής Ελλάδας στο ΜΜΑ και στο Γκράπλινγκ, αγωνίζεται στα 66κιλα.

Γιάννης Ζωσιμίδης vs Μαρτιν Ντίνεφ, ο Γιάννης Ζωσιμίδης είναι Πρωταθλητής Ελλάδας στο ΜΜΑ, στην Ελληνορωμαϊκή πάλη, και δεύτερος στο Γκράπλινγκ, αγωνίζεται στα 100 κιλά.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.