fbpx

Acropolis – Athens Open Karate Cup, Τριανταφύλλης: «Στόχος να γίνει θεσμός» (pics)

Acropolis – Athens Open Karate Cup, Τριανταφύλλης: «Στόχος να γίνει θεσμός» (pics)

Το 1ο Ανοικτό Κύπελλο Καράτε Acropolis ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή αθλητών κι αθλητριών, ικανοποιώντας πλήρως συμμετέχοντες και φυσικά τον εμπνευστή και διοργανωτή, Ομοσπονδιακό προπονητή και Παγκόσμιο πρωταθλητή, Δημήτρη Τριανταφύλλη, ο οποίος σε μήνυμα του ανέφερε:

«Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συλλόγους από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή του Καράτε και του αθλητισμού γενικότερα, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην οργάνωση και πραγματοποίησή της.

Στόχος της διοργάνωσης ήταν η συμμετοχή των μικρών και μεγαλύτερων αθλητών σε περισσότερες από μία κατηγορίες, προκειμένου να αποκτήσουν αγωνιστική εμπειρία και να βιώσουν την εμπειρία της συμμετοχής στους ομαδικούς αγώνες που καλλιεργούν τη φιλία, τον σεβασμό, την εργατικότητα και την αυτοπεποίθησή τους. Πιστεύουμε ότι ο στόχος επετεύχθη και ελπίζουμε να ζήσουμε τέτοιου είδους στιγμές καλής συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας και τα επόμενα χρόνια».(σσ. κάτι που αναμένεται μιας κι ο στόχος είναι αυτή η διοργάνωση να γίνει θεσμός του Καράτε).

https://karate.apexsports.gr/2022/09/28/karate-kypello-acropolis-me-ypografi-dimitri-triantafylli/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά