fbpx

Ευρωπαϊκό: Έτοιμο να σπάσει ρεκόρ μεταλλίων το Ελληνικό Ολυμπιακό ταεκβοντό (pics)

Ευρωπαϊκό: Έτοιμο να σπάσει ρεκόρ μεταλλίων το Ελληνικό Ολυμπιακό ταεκβοντό (pics)

Πολύ κοντά στο να καταρρίψει το ρεκόρ μεταλλίων σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Π/Κ, είναι το Ελληνικό Ολυμπιακό ταεκβοντό, το οποίο πρόσθεσε δύο νέα μετάλλια σήμερα, στη διεθνή διοργάνωση της Μάλτας.

Σήμερα, με το ασημένιο μετάλλιο της Δέσποινας Ναλμπάντη στα -41 κιλά, αλλά και το χάλκινο μετάλλιο της Νεφέλης Σόφης στα +65 κιλά, η Ελλάδα έφτασε τα επτά (7) συνολικά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας έτσι τον περσινό απολογισμό, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα στην Εσθονία.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που η χώρα μας κατακτήσει κάποιο νέο μετάλλιο στην αυριανή ημέρα των αγώνων στη Μάλτα, τότε το περσινό ρεκόρ θα καταρριφθεί με νέο, γεγονός που “υπογραμμίζει” και τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στις παραγωγικές ηλικιακές κατηγορίες.

Θυμίζουμε, πως σήμερα η η “ασημένια” Δέσποινα Ναλμπάντη κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία των -41κιλών, έχοντας 3 νίκες μέχρι τον μεγάλο τελικό, στον οποίο ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την αθλήτρια της Κροατίας, Γκράοβατς, η οποία και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Αντίστοιχη σημαντική διάκριση είχε και η “χάλκινη” Νεφέλη Σόφη, που κατέκτησε την 3η θέση στα +65 κιλά, πραγματοποιώντας δύο νίκες μέχρι τον ημιτελικό, στον οποίο και ηττήθηκε από την αθλήτρια της Σερβίας, Σέβιτς.

Πολύ καλές εμφανίσεις είχαν επίσης και δύο ακόμα αθλήτριες της Ελληνικής αποστολής, που έφτασαν ως το κατώφλι του βάθρου. Ο λόγος για την Παρασκευή Καλογήρου, που τερμάτισε στην 5η θέση στα -33 κιλά, και την Λαμπρινή Άννα Ασημάκη στα -47 κιλά.

https://tae-kwon-do.apexsports.gr/2022/11/27/evropaiko-asimenia-i-despoina-nalmpanti-sti-malta/
https://tae-kwon-do.apexsports.gr/2022/11/27/evropaiko-chalkini-i-nefeli-sofi-sti-malta/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά