ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ευρωπαϊκό: Ασταμάτητα τα μετάλλια για τους Έλληνες αθλητές στη Μάλτα

Ευρωπαϊκό: Ασταμάτητα τα μετάλλια για τους Έλληνες αθλητές στη Μάλτα

Πάνε να σπάσουν κάθε ρεκόρ μεταλλιών οι Έλληνες αθλητές, που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Π/Κ, που διεξάγεται στη Μάλτα (25-28/11).

Η Ελλάδα μετράει μέχρι στιγμής 11 μετάλλια (2 χρυσά, 4 ασημένια, 5 χάλκινα). Συγκεκριμένα, την Δευτέρα (28/11), ο Κωνσταντίνος Τσαγκούρνος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα -37κ. Την 3η θέση επίσης κατέκτησαν οι Δημήτρης Μήτσος στην κατηγορία των -57 κιλών και ο Μάριος Λεωνίδας Παπαϊωάννου στα -53. Την ίδια μέρα, ο Χρήστος Μπακαλέξης στα -45κ., πήρε το ασημένιο μετάλλιο.

Τις προηγούμενες μέρες είχαμε κι άλλες διακρίσεις. Συγκεκριμένα, το Σάββατο (26/11) την πρώτη θέση κατέκτησε ο Φοίβος Κίσκυρας στην κατηγορία των -61κ. Ο Έλληνας αθλητής στον τελικό επικράτησε του Ντόμινικ Λεβαντόφκσι με 1-0 με τον Πολώνο να αποχωρεί με τραυματισμό στο δεξί χέρι μετά το τέλος του 2ου γύρου. Επίσης, το χρυσό μετάλλιο κέρδισε και ο Αριστείδης Ψάρρος, για την κατηγορία των -49κιλών, όπου κατάφερε να κερδίσει στον Ελληνικό “εμφύλιο” τελικό της διοργάνωσης τον συναθλητή του, Θωμά Μελετίου, με 2-0 σκορ.

Εκτός από τον Μελετίου, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε και ο Ιωάννης Αντωνιάδης, για την κατηγορία των +65κιλών, που ηττήθηκε από τον Βόσνιο Σερεμέτ με 2-1 στον τελικό.

Το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Φώτιος Δόμπας, στην κατηγορία των -61κιλών. Ο Έλληνας αθλητής αναμετρήθηκε στον ημιτελικό με τον Βόσνιο Σερεμέτ, από τον οποίο και έχασε με 2-0.

Την Κυριακή (27/11), η Δέσποινα Ναλμπάντη πήρε το ασημένιο μετάλλιο στα -41 κιλά, η Νεφέλη Σόφη στα +65 κιλά κατέκτησε το χάλκινο.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.