ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Προπονητής Poomsae της γερμανικής ομοσπονδίας ο Βάσμουθ

Προπονητής Poomsae της γερμανικής ομοσπονδίας ο Βάσμουθ

Η γερμανική ομοσπονδία του αθλήματος όρισε τον Άντριαν Βάσμουθ ως προπονητή Poomsae της εθνικής ομάδας. Ο 30χρονος από την Κολονία πήρε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2012 ενώ αναδείχθηκε 2 φορές πρωταθλητής Ευρώπης, το 2013 και το 2015.

Κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ο Βάσμουθ είπε ότι θέλει να αξιοποιήσει τα χρόνια εμπειρίας του στο άθλημα περνώντας πλέον σε ρόλο προπονητή. «Ανυπομονώ για τις επόμενες προκλήσεις και την συνεργασία με τους αθλητές», δήλωσε. «Θέλω να τους στηρίξω ώστε να πετύχουν τους στόχους τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έχω μεγάλο κίνητρο να διεκδικήσω επιτυχίες μαζί τους».

 Ο Βάσμουθ έχει πτυχίο στον τομέα αθλητισμού, media και επικοινωνία από το γερμανικό αθλητικό πανεπιστήμιο της Κολονίας ενώ εργάζεται και ως συντάκτης για το γερμανικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα και το 2017 εκπροσώπησε τη χώρα του στη θερινή Πανεπιστημιάδα που είχε διεξαχθεί στην κινεζική Ταϊπέι.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.