ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Φιλικοί αγώνες και δοκιμαστικά από Mad Dog Promotions

Φιλικοί αγώνες και δοκιμαστικά από Mad Dog Promotions

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου Αθήνα στις εγκαταστάσεις του EFL Αcademy, Σπετσών 24 στο Περιστέρι θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες αλλά και δοκιμαστικά (trials) για όσους αθλητές επιδιώκουν το βήμα παραπάνω, ώστε να στελεχώσουν τις κάρτες αγώνων του Mad Dog Pormotions. Στις 10:30 σύμφωνα με το πρόγραμμα είναι η προσέλευση, με 11:00 Έναρξη και 13:00 Λήξη

Στο πρώτο μέρος Junior Senior Sparring Day για αθλητές 5-16 ετών και Sparring όλων των κατηγοριών με μόνο σκοπό το ευ αγωνίζεσθαι (όλοι οι αθλητές θα λάβουν μετάλλιο δίπλωμα). Στο δεύτερο μέρος Trails Mad Dog Tournament για αθλητές 16 ετών και άνω με στόχο να στελεχώσουν τις διοργανώσεις του Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου (όλοι οι αθλητές θα λάβουν μετάλλιο δίπλωμα). Στο 3 μέρος θα υπάρχουν επίλεκτα Sparring με αποτέλεσμα για όλους τους αθλητές που θέλουν να δουν σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται σε παιχνίδια 3γυροι των 2 λεπτών με προστατευτικό εξοπλισμό.

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.