ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Octagon Fighting Show 12, με Κιουρτίδη, Αρμάγο, Μινέο (pics)

Octagon Fighting Show 12, με Κιουρτίδη, Αρμάγο, Μινέο  (pics)

Στις 4 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Βικτώρια στο Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών (Octagon Fighting Show 12). Θα πραγματοποιηθούν αναμετρήσεις στα μαχητικά στυλ Octagon MMA, Octagon Grappling & Octagon Striking. Πολλά από τα ζευγάρια έχουν αρχίσει ήδη να κλείνουν. Διοργανωτής είναι ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο Σωκράτη.

Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα προηγηθεί σεμινάριο ΜΜΑ & Grappling στις 3 Φεβρουαρίου με εκπαιδευτή τον Lubomir Guedjev από την Βουλγαρία επαγγελματία αθλητή και κάτοχος μαύρης ζώνης δεύτερου βαθμού στο Brazilian jiu-jitsu. Πληροφορίες στο 2341020450.

Οι αθλητές που έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή τους μέχρι σήμερα, με τις ομάδες των Κιουρτίδη, Αρμάγου και Μινέου να έχουν τις περισσότερες συμμετοχές

Ραφαήλ Εζανίδης από το Corpus Arena, Μιχάλης Χαραλαμπίδης από το Mineos Team, Κλέων Πεπκολάι από το Armagos Team, Κωνσταντίνος Ουλάνης από το Mineos Team, Βένια Γεδίκογλου από το Mineos Team, Ελένη Μοϊσίδου από το Armagos Team, Αγαμέμνων Καζανάς από το Mineos Team, Μανώλης Νικήτας από το Armagos Team, Βασίλης Τζόκας από το Mineos Team, Αρτάν Τσάνι από το Kinesis Gougoulas Team, Αντώνης Καραγιάννης από το Corpus Arena, Κλαίντι Ζιζάλι από το Armagos Team, Χαράλαμπος Φουλίδης από το Mineos Team, Σαράντης Νικόγλου από το Kinesis, Παναγιώτης Κουσόγλου από τους Titanes, Νίκος Μπουλής από το Corpus Arena, Σάββας Γεωργιάδης από το Mitsios Team, Κωνσταντίνος Σοατζόγλου από το Kinesis,

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.