fbpx

Σεμινάριο αυτοάμυνας από το Wonder Humans και τη Χριστίνα Καβακοπούλου

Σεμινάριο αυτοάμυνας από το Wonder Humans και τη Χριστίνα Καβακοπούλου

Ένα λίγο διαφορετικό, έξω από αυτά που έχουμε συνηθίσει, σεμινάριο αυτοάμυνας θα πραγματοποιηθεί από το Σύλλογο Wonder Humans (στις εγκαταστάσεις του, Κοζάνης 22, Άγιος Δημήτριος) και με τη συμμετοχή της πρωταθλήτριας και μοναδικής Ελληνίδας καρατέκα, Χριστίνας Καβακοπούλου, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου. Και διαφορετικό γιατί πέρα από τις τεχνικές αυτοάμυνας θα αγγίξει και το κομμάτι σεξουαλικής παρενόχλησης, λεκτικής και σωματικής βίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Έφτασε η ώρα για το πρώτο σεμινάριο αυτοάμυνας για το Σύλλογό μας.

Λίγο πριν εκπνεύσει η χρονιά, θέλουμε να ανοίξουμε τον κύκλο σεμιναρίων που θα συνεχίσει με τη νέα.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από την επαγγελματία καρατέκα Χριστίνα Καβακοπούλου, η οποία μετά την τελευταία επιτυχία της στο εξωτερικό, άνοιξε ξανά την κουβέντα για την ορατότητα όλων των θηλυκοτήτων στα μαχητικά αθλήματα.

Σκοπός του σεμιναρίου η ενδυνάμωση και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, μέσα από την λήψη βασικών γνώσεων σε θέματα αυτοάμυνας κι όχι μόνο.

Το σεμινάριο, εκτός των άλλων, πραγματεύεται και την αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης, της λεκτικής, σωματικής αλλά και ψυχολογικής βίας, μαθαίνοντας τεχνικές αυτοάμυνας σε βίαιες επιθέσεις”.

Στα άξια αναφοράς είναι και το γεγονός ότι μέρος των εσόδων θα κατατεθούν στην πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης που ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος “Ο άλλος άνθρωπος” και σε μια οικογένεια 3 ανηλίκων που πρόσφατα έχασαν την μητέρα τους.

Το σεμινάριο θα αποτελείται από ολιγομελή τμήματα (δέκα άτομα ανά γκρουπ), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της σελίδας WonderHumansGr ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 6983.019.145 Αλεξάνδρα Σαββοπούλου και 6988.039.287 Εύα Πίτσα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά