ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Νέα ημερομηνία για το σεμινάριο με τον πολυσχιδή Λούμπομιρ “Ιός” Γκουεντίεφ από το Octagon

Νέα ημερομηνία για το σεμινάριο με τον πολυσχιδή Λούμπομιρ “Ιός” Γκουεντίεφ από το Octagon

Ο 44χρονος Γκουεντίεφ είναι μία μεγάλη προσωπικότητα στον ευρύ χώρο του Μπραζίλιαν Ζίου Ζίτσου καθώς τον έχει υπηρετήσει και συνεχίζει να το κάνει από όποια πλευρά μπορείτε να φανταστείτε. Η έλευσή του για σεμινάρια πέρα από τις γνώσει που θα μεταδώσει μπορεί να σηματοδοτήσει και νέες συνεργασίες σε πολλούς τομείς. Για να πάρετε μια ιδέα διαβάστε παρακάτω μια παρουσίαση του εαυτού του (με μετριοφροσύνη κυριολεκτικά) από τις ιστοσελίδες του

«Είμαι Βούλγαρος υπήκοος, ο οποίος πέρασε πάνω από 20 χρόνια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ειδικεύτηκε στη βιομηχανία μαχητικών αθλημάτων. Εργάστηκα ως διευθυντής και επικεφαλής κριτής για το δημοφιλές τουρνουά πάλης ADCC, ίδρυσα την Ομοσπονδία BJJ στη Βουλγαρία και πρωτοστάτησα στη βιομηχανία MMA εκεί. Κατασκεύασα και διαχειρίστηκα το εμπορικό σήμα Abu Dhabi Warriors ως Διευθύνων Σύμβουλος, κατείχα τη θέση του Διευθυντή για την Ομοσπονδία UAEJJ στα αρχικά της στάδια και ήμουν ο Τεχνικός Διευθυντής της Palms Sports, της εταιρείας που διαχειρίζεται τα έργα Jiu-Jitsu στα ΗΑΕ, όπου περισσότεροι από 400 μαυροζωνάδες εργάζονται για πελάτες του κυβερνητικού τομέα. Εργάστηκα επίσης ως σύμβουλος για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ζίου Ζίτσου και κοντινής μάχης για τους Προεδρικούς Φρουρούς των ΗΑΕ. Διαχειρίστηκα και διοργάνωσα περισσότερες από 500 αθλητικές εκδηλώσεις στα ΗΑΕ και είχα βασικό ρόλο στη διοργάνωση περισσότερων από 200 εκδηλώσεων στον υπόλοιπο κόσμο, συνεργαζόμενος με ή για οργανισμούς στην Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κίνα, τη Ρωσία, τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, την Ταϊλάνδη και τη Μαλαισία

Κατείχα θέση συμβούλου στην Art of War FC Inc. για την ανάπτυξη αθλητικών υποδομών και προγραμμάτων ανάπτυξης νέων στην Κίνα. Ως αθλητής και αγωνιζόμενος, έχω 23 επαγγελματικούς αγώνες MMA, κρατώ μια Μαύρη Ζώνη δεύτερου βαθμού στο BJJ και αγωνίστηκα σε διαγωνισμούς Muay Thai, Grappling και BJJ σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή διδάσκω BJJ για περισσότερους από 50 μαθητές στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Υπάρχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση εκδηλώσεων, τη διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και δικαιωμάτων μέσων ενημέρωσης, τη διαχείριση κεφαλαίου, την ανάπτυξη εκπαιδευτικών συστημάτων, τη διαχείριση επιχειρήσεων και έργων. Ίδρυσα την εφαρμογή για κινητά Fight Scout τον Φεβρουάριο του 2022 με στόχο να βοηθήσω την κοινότητα των μαχητικών αθλημάτων μέσω της ενσωμάτωσης της τεχνολογίας.»

Το σεμινάριο διοργανώνει το Octagon Fighting στο Κιλκίς στις 3 Φεβρουαρίου (πληροφορίες 23410 20450)

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.