ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Τη δημιουργία Αφρικανικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε η IMMAF

Τη δημιουργία Αφρικανικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε η IMMAF

Τη σύσταση της Αφρικανικής Ομοσπονδίας Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (AMMAC) ανακοίνωσε η IMMAF. Με αυτόν τον τρόπο η Διεθνής Ομοσπονδία δείχνει πως έχει ήδη βρει το απαραίτητο “πάτημα” για να δώσει πλήρως θεσμικό χαρακτήρα στην παρουσία της στην ήπειρο και πρόθεσή της είναι αυτό να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο δίκτυο διεθνών διοργανώσεων εκεί.

Στην πραγματικότητα, η δημιουργία της AMMAC είχε ήδη γνωστοποιηθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο τώρα υλοποιήθηκε αυτή η ενέργεια με την ανάθεση των βασικών ρόλων σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ο Αβινάς Γκουταμσίνχ Ραμτόχουλ από τη Μαυριτανία είναι αυτός ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα προέδρου, με τους Γκι Μπερτράντ Ολόμο (Καμερούν), Μπέντζαμιν Μπους (Ζάμπια) και Τζέισον Μπράουν (Νότιος Αφρική) να αναλαμβάνουν καθήκοντα Α’ αντιπροέδρου, Β’ αντιπροέδρου και γενικού γραμματέα, αντιστοίχως.

Σημειώνεται πως η AMMAC είναι η δεύτερη ηπειρωτική ομοσπονδία που δημιουργείται για το MMA, με την πρώτη να είναι εκείνη της Ασίας.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.