fbpx

Σανσιζμπέκοφ: “Ελπίζω να εκπροσωπήσω την πατρίδα μου και σε Ολυμπιακούς Αγώνες»

Σανσιζμπέκοφ: “Ελπίζω να εκπροσωπήσω την πατρίδα μου και σε Ολυμπιακούς Αγώνες»

Όνειρα… δίχως ταβάνι κάνει για το μέλλον του ο Αρτούρ Σανσιζμπέκοφ. Ο παλαιστής από την Κιργιζία εκπλήρωσε εντός του 2022 έναν γιγαντιαία στόχο καριέρας, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σάμπο Νέων, στην κατηγορία των -88κ. και πλέον θέτει τον πήχη ακόμη ψηλότερα.

Ο νεαρός παλαιστής στάθηκε στη σημασία που έπαιξε ο προπονητής του στην επιτυχία του, ενώ ανέφερε ως όνειρό του την εκπροσώπηση της πατρίδας του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, εννοώντας έτσι πως… διαβλέπει την είσοδο του σάμπο στο Ολυμπιακό καλεντάρι στο εγγύς μέλλον.

“Είναι πολύ δύσκολο να κρύψεις τα συναισθήματά σου. Το παιδικό μου όνειρο, αυτό που κουβαλούσα επί τόσα χρόνια, επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Δεν θέλω όμως να σταματήσω εδώ, θέλω να προετοιμαστώ για το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ελπίζω μία ημέρα να έχω την τιμή να εκπροσωπήσω την πατρίδα μου και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η δουλειά του προπονητή μου ήταν η βάση της νίκης μου. Σαφώς και η προπόνηση, η προετοιμασία για ποικίλες καταστάσεις και η δουλειά για διάφορα σενάρια μαχών ήταν αυτά που απέδωσαν. Θέλω επίσης να συγχαρώ στους φίλους και τους συγγενείς μου, που πάντοτε πίστευαν σε εμένα και συνέχισαν να με στηρίζουν”, ανέφερε ο Σανσιζμπέκοφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά