fbpx

«Για να επιβιώσεις στο δρόμο, θα πρέπει να έχεις παίξει ξύλο» Αλέκος Πέτρου (pics)

«Για να επιβιώσεις στο δρόμο, θα πρέπει να έχεις παίξει ξύλο» Αλέκος Πέτρου (pics)

Απλά και λιτά ο έμπειρος εκπαιδευτής Πολεμικών Τεχνών, με ειδικότητα στις Φιλιππινέζικες τέχνες, Αλέκος Πέτρου εξέφρασε την άποψή του περί αυτοάμυνας και πως μπορεί αυτή να λειτουργήσει χωρίς να έχει κάποιος και ρεαλιστική-πρακτική εξάσκηση. Χωρίς να έχει φέρει το σώμα του και κυρίως το μυαλό του όσο το δυνατόν πιο κοντά σε ρεαλιστικές καταστάσεις. Στον προσωπικό του λογαριασμό αναλυτικά έγραψε:

«Ακούω συνέχεια από διάφορους, για τεχνικές αυτοάμυνας για συστήματα που δεν έχουν μάχη ότι μπορούν να επιβιώσουν στο δρόμο.  Όλοι ξέρουμε ότι για να μπορεί κάποιος να επιβιώσει στο δρόμο θα πρέπει να παίζει ξύλο, όταν δεν έχεις παίξει ξύλο πώς μπορείς να ανταπεξέλθεις στο δρόμο;

Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα, αυτές τις τεχνικές αυτοάμυνας και με αυτά τα συστήματα που δεν έχουν μάχη, όταν δεν παίζεις με κρούση, δεν μπορεί να κάνεις τίποτα, μόνο από θέμα τύχης (μπορείς). Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα επιτέλους να κοροϊδεύουμε τον κόσμο! Ότι μπορούμε να κάνουμε αυτοάμυνα, χωρίς να πονέσεις, χωρίς να ιδρώσεις.  Λυπάμαι πολύ από πολλούς συναδέλφους, μάλλον δεν έχουνε παίξει ποτέ και δεν ξέρουν πώς είναι να τρως ξύλο λυπάμαι!»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά