fbpx

Γκραν Πρι: Με Αποστόλη Τεληκωστόγλου και Διονύση Ραψομανίκη η Εθνική στη Σαουδική Αραβία (pic)

Γκραν Πρι: Με Αποστόλη Τεληκωστόγλου και Διονύση Ραψομανίκη η Εθνική στη Σαουδική Αραβία (pic)

Δύο θα είναι οι Ελληνικές συμμετοχές στο επερχόμενο Γκραν Πρι, που θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία, το χρονικό διάστημα 08-10/12, στην πόλη Ριγιάντι, μετά από έξι χρόνια απουσίας του Ελληνικού Ολυμπιακού τάε κβον ντο από τη διοργάνωση.

Ο λόγος για τους Αποστόλη Τεληκώστογλου και Διονύση Ραψομανίκη, που θα αγωνιστούν μαζί με τους 16 καλύτερους κάθε κατηγορίας στον τελικό των Γκραν Πρι.

Ο Τεληκώστογλου είναι στο No. 12 της παγκόσμιας κατάταξης στα -80κ., έχοντας 153.68 βαθμούς, ενώ πριν λίγο καιρό είχε κατακτήσει την τιμητική πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γουαδαλαχάρα.

Ο Ρψομανίκης, είναι στο No. 13 του ταμπλό των -58κ., έχει 128.96 βαθμούς και συμμετείχε και αυτός στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μεξικό.

Οι αγώνες όλων των κατηγοριών, έως και τη φάση των ημιτελικών, θα πραγματοποιηθούν στις 9 Δεκεμβρίου, ενώ την επομένη, θα γίνουν οι αγώνες για την 3η θέση και ο τελικός.

Ο πρώτος κάθε κατηγορίας θα πάρει από 6.000 δολάρια αλλά και 100 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη. Η δεύτερη θέση αντιστοιχεί σε 3.000 δολάρια και 60 βαθμούς, ενώ η τρίτη σε 1.000 και 36 βαθμούς.

Το βράδυ της 10ης Δεκεμβρίου, αμέσως μετά την απονομή των μεταλλίων, θα πραγματοποιηθεί και το Γκαλά της World Taekwondo, όπου θα τιμηθούν οι κορυφαίοι αθλητές, αθλήτριες, προπονητές κ.ο.κ. για το 2022.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά