fbpx

Αφρικανικό: Συνεχίζει τις επιτυχίες στο Ντέρμπαν η Αίγυπτος

Αφρικανικό: Συνεχίζει τις επιτυχίες στο Ντέρμπαν η Αίγυπτος

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για την Αίγυπτο στο αφρικανικό πρωτάθλημα καράτε στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής με τους νεαρούς αθλητές να προσθέτουν 7 τίτλους στους 10 που κέρδισαν συνολικά την πρώτη ημέρα.

 Ο Καρίμ Αχμέντ και Ομάρ Μετβάλι πήραν τον τίτλο στην κατηγορία -63 κιλών και +70 κιλών kumite των νέων αντίστοιχα. Στις γυναίκες και την κατηγορία των νεανίδων, Γκάνα Άλι και Ραχμά Τολμπά πήραν τον τίτλο στα -48 κιλά και -59 κιλά kumite αντίστοιχα. Η νίκη σημειώθηκε στην κατηγορία των -55 κιλών για τον Μοχάμεντ Χάνι Νασέρ και στα -76 κιλά για τον Γιουσέφ Φάραγκ όπως και για τον Οσμάν Οσμάν στα +76 κιλά.

 Το Μαρόκο πρόσθεσε 3 χρυσά στην συλλογή του με τον Ρουμαϊσέ Ταρκού στα -48 κιλά ενώ ο Σαμίρ Σαντίνι πήρε τον τίτλο στα -57 κιλά με τον Μοχάμεντ-Αμίν Μπαντιού να αναδεικνύεται πρωταθλητής Αφρικής στους νέους στα -68 κιλά.

 Τρία χρυσά μετάλλια πήρε και η Τυνησία. Η Μαϊσά Κσαντινί αναδείχθηκε πρωταθλήτρια νεανίδων στα -54 κιλά ενώ ο Μοχάμεντ Ραχμούνι πήρε τον τίτλο στα -70 κιλά και η Μαριέμπ Ταλέμπ έκανε δικό της το χρυσό μετάλλιο στα +59 κιλά.

 Η Σάλμα Χαφέντ από τη Λιβύη πήρε το χρυσό μετάλλιο στα +54 κιλά ενώ ο Αλά Εντίν Κιτσού από την Αλγερία επικράτησε στον τελικό των -52 κιλών. Η Αλγερία πήρε νέους τίτλους στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες με το χρυσό στα -53 κιλά με την Κένζα Γιαχιαουί και τον Μοχάμεντ Ανίς Σαάντι στα -61 κιλά.

 Στα ομαδικά αγωνίσματα, η Αλγερία πήρε τον τίτλο στο kata και kumite γυναικών ενώ το Μαρόκο πήρε τους αντίστοιχους στα ανδρικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά