fbpx

Ελλάδα έρχομαι…ετοιμάσου!

Ελλάδα έρχομαι…ετοιμάσου!

«Ανυπομονώ να γνωρίσω αυτούς τους καταπληκτικούς ανθρώπους στην Ελλάδα! Υπόσχομαι το καλύτερο σεμινάριο! Ανυπομονώ να δω τον αδερφό μου @christospetroutsos! Ελλάδα έρχομαι για πρώτη φορά, ετοιμάσου. Ξεκινάμε! Άλλο ένα επεισόδιο… Fight lovers που ζουν στην Ελλάδα μην χάσετε αυτό το υπέροχο σεμινάριο! Νιώθω τιμή μου!»

Έτσι προλογίζει το σεμινάριο που θα δώσει ο Alex Chadud da Silva την Τετάρτη, 14/12 στην Αθήνα. O Alex είναι ο headcoach του Mike’s Gym Brazil, προπονητής πολλών αθλητών παγκοσμίου κλάσης σε U.F.C., Glory, Bellator, ONE Championship και ο επί σειρά πολλών ετών, προπονητής του Jose Aldo, ενώ είναι και ο μόνος Βραζιλιάνος προπονητής με 3 ζώνες U.F.C.

Έρχεται προσκεκλημένος για λίγες μέρες στην Ελλάδα, από τον βετεράνο  Έλληνα αθλητή Μ.Μ.Α. Χρήστο Πετρούτσο, ο οποίος γυμναζόταν για πολλά χρόνια στο Mike’s Gym, με προπονητή τον Alex.

Το σεμινάριο του Alex Chadud da Silva, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 14/12, από τις 18:00 μέχρι τις 21:00, στις εγκαταστάσεις του Fight Club Galatsi (Λεωφ. Βεΐκου 117-119, Γαλάτσι) υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ) και θα αφορά 1,5 ώρα M.M.A. και 1,5 ώρα Striking M.M.A. Το όριο συμμετοχής είναι 60 άτομα και το κόστος συμμετοχής ανά άτομο, είναι 50€ (θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας) και θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά