fbpx

Ιωάννης Παπαδόπουλος: «Αλλάξαμε την εικόνα του Μουάιτάι και τα αποτελέσματα των αθλητών μας, μας δικαιώνουν» (pics)

Ιωάννης Παπαδόπουλος: «Αλλάξαμε την εικόνα του Μουάιτάι και τα αποτελέσματα των αθλητών μας, μας δικαιώνουν» (pics)

Κάλεσμα του προέδρου της ΠΟΜ, στο Κύπελλο Ελλάδας και την διοργάνωση διεκδίκησης ζώνης Super 4 της WMC

«Τα τελευταία χρόνια καταφέραμε με τα σωματεία μας να αλλάξουμε την εικόνα για το άθλημα μας. Πλέον και στην Ελλάδα το Μουάιτάι είναι ο Βασιλιάς του ρινγκ και η δουλειά των προπονητών και των παραγόντων φαίνεται ότι αποδίδει. Με κίνητρο την αγάπη για τον αθλητισμό και την ανάγκη να συνεχίσουμε το έργο των προγόνων μας, προχωράμε δυναμικά και χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους αθλητές, οι οποίοι μας κάνουν περιφανούς με κάθε ευκαιρία»

Λόγια του Ιωάννη Παπαδόπουλου, προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (ΠΟΜ), που συνέχισε μιλώντας για το πολύ δυνατό αγωνιστικό διήμερο του αθλήματος, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στο κλειστό του Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος»: 

«Το Ελληνικό Μουάιτάι άλλαξε τα τελευταία χρόνια. Όλοι όσοι αγαπάμε το άθλημά μας ενώσαμε τις δυνάμεις μας και καταφέραμε ν’ αλλάξουμε σελίδα στην ιστορία του αθλήματος. Καλώ τους φίλους των δυναμικών -κι όχι μόνο- αθλημάτων να έρθουν κοντά μας και να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος Μουάιτάι 2022, αλλά και την διεκδίκηση ζώνης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WMC, το Σαββατοκύριακο στο Περιστέρι».

Όλα είναι έτοιμα για το Κύπελλο Ελλάδος Μουάιτάι 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου “Γ. Στεφανόπουλος”, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Δεκεμβρίου 2022. Παράλληλα με το Κύπελλο θα διεξαχθεί μια σπουδαία διοργάνωση, την διεκδίκηση ζώνης Super 4 της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι WMC

Οι συμμετοχές στο Κύπελλο είναι στο σύνολο 602 αθλητές και αθλήτριες μαζί με τους αγώνες εμπειρίας, συγκεκριμένα 284 στο Κύπελλο και 318 αγώνες εμπειρίας. Το αγωνιστικό πρόγραμμα το Σάββατο (17/12) θα ξεκινήσει στις 10:30 και την Κυριακή (18/12) στις 09:30.

Στην διεκδίκηση της ζώνης Super 4 της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, που θα γίνει το Σάββατο (17/12) το βράδυ (από τις 20:00),  θα αγωνισθούν 22 αθλητές από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Κύπρο, με ώρα έναρξης τις 20:00.

  

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά