fbpx

Δράση και πλούσιο θέαμα στο Πρωτάθλημα Αϊτής! (pics)

Δράση και πλούσιο θέαμα στο Πρωτάθλημα Αϊτής! (pics)

Γεμάτο με δράση, θέαμα, συναρπαστικές μάχες και αθλητικό κλίμα ήταν το Πρωτάθλημα Αϊτής. Η διοργάνωση που διεξήχθη στην πόλη Καρφούρ συγκέντρωσε συνολικά 78 παλαιστές από συλλόγους όλης της χώρας, οι οποίοι έδωσαν τις μάχες τους σε πλήθος ηλικιακών κατηγοριών, όπως φυσικά και κατηγοριών βάρους.

Σε επίπεδο συλλόγων, την πρώτη θέση στην κατάταξη πήρε ο Grande-Rivière du Nord, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Jaguar Sambo de Carrefour, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Olivier Sambo de Léogâne, βάσει φυσικά των αποτελεσμάτων των αθλητών τους.

Παράλληλα με το αγωνιστικό σκέλος, προγραμματίστηκαν και σεμινάρια για διαιτητές, προπονητές, όπως και για τη διαχείριση των συλλόγων, τα οποία θα διεξαχθούν εντός του επόμενου μήνα. Μαζί με αυτά έγινε και ο προγραμματισμός για προπονητικά καμπ, αλλά και για προκριματικά τουρνουά, για όσους αθλητές πρόκειται να εκπροσωπήσουν την Αϊτή σε διεθνείς διοργανώσεις.

Υπενθυμίζεται άλλωστε πως το 2023 έχει μεταξύ άλλων τους Παναμερικανικούς Αγώνες, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Sambo και φυσικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σάμπο, διοργανώσεις στις οποίες η Αϊτή πρόκειται να είναι παρούσα με την εθνική της ομάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά