fbpx

Ράμπε: “Υπέρτατος στόχος μας η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες”

Ράμπε: “Υπέρτατος στόχος μας η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες”

Αρκετά σαφής τόσο για την βραχυπρόθεσμη προσέγγιση, όσο και για τους μακροχρόνιους στόχους της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διελκυστίνδας (TWIF) εμφανίστηκε ο Αντόν Ράμπε. Ο πρόεδρος της TWIF, στο μήνυμά του για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς, φρόντισε να υπογραμμίσει το εξαιρετικά δύσκολο διεθνές περιβάλλον στο οποίο καλείται να πορευθεί το σπορ, ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίζει σε όλη την οικογένεια της διελκυστίνδας πως απώτατος στόχος όλων των ενεργειών είναι να ανοίξει ο δρόμος για την είσοδο του αθλήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

“Μία νέα χρονιά έφτασε, με μία αρκετά απειλητική παγκόσμια οικονομική κατάσταση, με συνεχιζόμενες τοπικές συρράξεις και με εκρίζωση των μέσων βιοπορισμού πολλών ανθρώπων. Όλα αυτά τα προβλήματα είναι παράγοντες οι οποίοι και φέτος θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από εμάς, θα είναι μέσα στις δοκιμασίες μας για το 2023.

Για να τα αντιμετωπίσουμε, θα πρέπει να λειτουργήσουμε ως ενιαίο σύνολο, όχι μονάχα απολαμβάνοντας το σπορ μας σε όλες τις πτυχές του, αλλά και εστιάζοντας στο μέλλον, εξελίσσοντας την ανάπτυξη του αθλήματος και διευρύνοντας το κοινό του, ώστε να χαράξουμε τον δρόμο που οδηγεί προς τον τελικό και υπέρτατο προορισμό μας, τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πλέον, ανυπομονούμε για την πρώτη διοργάνωση σε κλειστό έπειτα από τρία χρόνια, στις αρχές Μαρτίου στο Μπέλφαστ, ενώ έχουμε και το Ετήσιο Συνέδριο τον Απρίλιο στη Γερμανία. Εύχομαι σε όλη την παγκόσμια οικογένεια της διελκυστίνδας να παραμείνει ενωμένη και να χτίσει το μέλλον που πραγματικά αξίζει στο άθλημά μας.

Ας παραμείνουμε προσηλωμένοι στα βασικά, ας έχουμε ρεαλισμό και ας ιεραρχήσουμε τις αποφάσεις μας με τρόπο που να αποδειχθούν επικερδείς και οι πράξεις μας να είναι ωφέλιμες”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ράμπε στο μήνυμά του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά