fbpx

O Tuhon Ray Dionaldo τον Μάιο στην Ελλάδα

O Tuhon Ray Dionaldo τον Μάιο στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος Tuhon Ray Dionaldo, ιδρυτής τoυ FCS Kali, το Μάιο θα βρεθεί στη χώρα μας για την 11η Μεσογειακή συγκέντρωση του συστήματος και την επέτειο των 20 χρόνων παρουσίας στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε κι ο εκπρόσωπος του Filippino Combat Systems Νέας Ερυθραίας, Θάνος Φωτακάκης, απευθύνοντας παράλληλα και κάλεσμα σε όποιον θα ήθελε να παρευρεθεί “Αγαπητοί συνάδελφοι, διδασκόμενοι και φίλοι, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην 11η Μεσογειακή Συγκέντρωση του Filipino Combat Systems τον Μάιο του 2023 στην Αθήνα, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια παρουσίας του FCS Kali στην Ευρώπη με εκκίνηση την Ελλάδα. Θα χαρούμε να σας δούμε ξανά ή να σας συναντήσουμε για πρώτη φορά, να διασκεδάσουμε και να εκπαιδευτούμε υπό την καθοδήγηση του ιδρυτή και γενικού διευθυντή της FCS Kali Tuhon Ray Dionaldo”.

Κατά την παραμονή του Tuhon Ray Dionaldo στη χώρα μας θα πραγματοποιηθούν τόσο καμπ προπόνησης όσο και ανοικτό σεμινάριο. Αναλυτικά το πρόγραμμα (με περισότερες πληροφορίες να αναμένονται εντός των προσεχών ημερών) έχει ως εξής:

2-5 Μαΐου: Fcs Kali Intensive training Camp

6-7 Μαΐου: FCS Kali Gathering(Open Seminar)

7 Μαΐου: Κύπελλο Bladesport

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά