fbpx

Ο Σάββας Καγκελίδης μαγνήτης στο Champions Night 66

Ο Σάββας Καγκελίδης μαγνήτης στο Champions Night 66

Sold Out (ξανά) στο Champions Night 66 και ανάμεσα σε νέους και παλιούς αθλητές ξεχωρίζει η συμμετοχή του νεαρού Σάββα Καγκελίδη που κατά τη γνώμη μας αποτελεί μαγνήτη για τη διοργάνωση. Χωρίς να υποτιμήσουμε κανένα από τα αξιόμαχα παιδιά που συμμετέχουν ο νεαρός αθλητής των Γιώργου Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλου έχει σαρώσει τα πάντα αυτή τη χρονιά σε Ελλάδα και εξωτερικό και αποτελεί ένα hot όνομα. Ο Ποντιακής καταγωγής πρωταθλητής του BG Academy έχει κατακτήσει Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο στη WAKO και μετά από καιρό θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε να αγωνίζεται στην Αθήνα.

Η μακροβιότερη διοργάνωση Κικμπόξινγκ στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί – όπως πάντα – στην Fighters Arena στον Πειραιά, Μεθώνης 60 και Θερμοπυλών. “Έχοντας συμμετέχοντες από την Χίο και Κρήτη, αλλά και αρκετούς από την περιφέρεια, αθλητές – προπονητές και φίλους του αθλήματος, η διοργάνωση επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την ασφάλεια, την ποιότητα και την συνέπεια που την χαρακτηρίζουν! Να είστε όλοι έτοιμοι να παρακολουθήσετε θεαματικές στιγμές, από νέους – ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους αθλητές, αλλά και από εκείνους που έχουν πρωταγωνιστήσει στα ρινγκ εντός και εκτός Ελλάδας” υπογραμμίζει η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Οι αγώνες θα είναι στα στυλ Low Kicks και K1 του Κικμπόξινγκ και θα υπάρχουν και πυγμαχικοί αγώνες. Δείτε τις υπόλοιπες αφίσες προώθησης των αγώνων ανά ζευγάρι στο Champions Night 66:

https://kick-boxing.apexsports.gr/2023/01/25/oudeteri-gonia-podcast-me-ton-viktora-renti/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά