fbpx

Πανελλήνιο Π/Κ: Με 198 τζουντόκα η προκριματική φάση στη Θεσσαλονίκη

Πανελλήνιο Π/Κ: Με 198 τζουντόκα η προκριματική φάση στη Θεσσαλονίκη

Με τη συμμετοχή 198 αθλητών/αθλητριών από 28 σωματεία, διεξάγεται το Σάββατο και την Κυριακή (28-29/01), στο κλειστό γυμναστήριο Συκεών στη Θεσσαλονίκη, η προκριματική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Π/Κ Α’ και Β’ Βορείου Ελλάδος.

Την πρώτη ημέρα θα γίνουν οι αγώνες σε παίδες/κορασίδων Β` (συμμετέχουν 100 τζουντόκα), ενώ την επομένη σε παίδες/κορασίδες Α` (98). Οι αγώνες και τις δύο ημέρες εκκινούν στις 10:00.

«Λίγες ημέρες μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων, η ΕΟ Τζούντο διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο σκέλος των προκριματικών ακόμη μίας διοργάνωσης της νέας γενιάς του τζούντο: του πρωταθλήματος παίδων Ακαι Β για αθλητές και αθλήτριες από τη Βόρεια Ελλάδα. Την εφετινή χρονιά, η ΕΟ Τζούντο έχει δεσμευτεί πως θα δώσει έμφαση στις δημιουργικές ηλικίες, που δεν είναι άλλες από τα παιδιά νεαρών ηλικιών που έχουν αγκαλιάσει με ζέση το αγαπημένο τους άθλημα.

Έχουμε υποχρέωση απέναντι σε αυτά τα παιδιά, γιατί αποτελούν το μέλλον του ελληνικού τζούντο. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους νεαρούς πρωταγωνιστές του αθλήματος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συλλόγους που επενδύουν στη νέα γενιά όπως κι ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς των παιδιών αυτών, που τα εμπιστεύτηκαν στα έμπειρα χέρια των προπονητών που διαθέτει το ελληνικό τζούντο!», δήλωσε αναφερόμενος στη διοργάνωση του Σαββατοκύριακου, ο πρόεδρος της ΕΟΤ (Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο), Δημήτρης Μιχαηλίδης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά