fbpx

BG Academy στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο WAKO στην Κροατία!

BG Academy στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο WAKO στην Κροατία!

Αύριο έχει έναρξη στην Κροατία το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Kickboxing Karlovac Open, Karlovac, στο Sport Hall “Mladost”; Rakovac bb, μεταξύ 10-12 Φεβρουαρίου. Η ομάδα της BG Academy με τους προπονητές Γιώργο Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλο θα δώσει το παρών όπως και σε κάθε μεγάλο ραντεβού εντός η εκτός συνόρων. Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι οι συνήθεις ύποτοι για διάκριση Σάββας Καγκελίδης, Θοδωρής Καλλιονίδης, Αλέξανδρος Λαζαρίδης, Παναγιώτης Ελευθερίου. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί και το πρώτο τουρνουά κατάταξης για το 2023

Τι είναι κατ’ αρχήν το τουρνουά κατάταξης; Είναι ένα τουρνουά της WAKO όπου η κατάκτηση χρυσού και ασημένιου μεταλλίου κερδίζει πόντους που καθορίζουν τη θέση σου στην κλήρωση στο Παγκόσμιο και Ηπειρωτικό Πρωτάθλημα. Όσους περισσότερους πόντους έχει ένας αθλητής τόσο καλύτερη θέση στην κλήρωση θα έχει.

Τι είναι το “seeding”; Η (σπορά) είναι η διαδικασία καθορισμού της θέσης κάθε μαχητή στην κλήρωση για το παγκόσμιο και ηπειρωτικό πρωτάθλημα για κάθε αγωνιστική κατηγορία.

Τα κριτήρια “seeding” για το παγκόσμιο και ηπειρωτικό πρωτάθλημα για κάθε αγωνιστική κατηγορία θα καθοριστούν λαμβάνοντας υπόψη μόνο τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν στην ίδια αγωνιστική κατηγορία (στο ίδιο στυλ, ίδια ηλικία και κατηγορία βάρους), σε προηγούμενα γεγονότα εντός της διετίας, ίδιου πάλι στυλ και ηλικίας.

Γιατί είναι σημαντική η συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης WAKO το 2023;

Γιατί συσσωρεύουν πόντους οι αθλητές: ο Πρωταθλητής Continental Cup, κερδίζει 20 πόντους και ο Continental Cup Silver, κερδίζει 10 πόντους, και καθορίζεται ανάλογα η θέση στην κλήρωση!

https://kick-boxing.apexsports.gr/2023/02/07/dimitris-mpakirtzis-efolis-tis-ylis/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά