fbpx

Στο… τραπέζι το όνομα του Προγκρέι ως εναλλακτικός αντίπαλος του Γκαρσία

Στο… τραπέζι το όνομα του Προγκρέι ως εναλλακτικός αντίπαλος του Γκαρσία

Μετά την ανακατωσούρα που έχει προκύψει στη προσπάθεια της οριστικοποίησης διεξαγωγής του αγώνα του Τζερβόντα Ντέιβις με τον Ράιαν Γκαρσία, ο Ριτζίς Προγκρέι εμφανίζεται ως ο άνθρωπος που μπορεί να κληθεί για να… σώσει τα προσχήματα. Συγκεκριμένα, η πλευρά του Γκαρσία θέλει να δώσει οπωσδήποτε αγώνα εντός του Απριλίου και εάν δεν επιτευχθεί τελικά συμφωνία με τον Ντέιβις, τη θέση του τελευταίου θα λάβει ο Προγκρέι.

Εάν εν τέλει καταλήξουν τα πράγματα εκεί, θα πρόκειται πάλι για έναν σπουδαίο αγώνα -ήδη Γκαρσία και Προγκρέι έχουν… ζεστάνει το κλίμα με μεταξύ τους διαξιφισμούς στα σόσιαλ μίντια-, ωστόσο για τον Γκαρσία το επίπεδο δυσκολίας γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Ο 34χρονος Προγκρέι έχει ρεκόρ καριέρας 28-1-0 (με 24 νοκ-άουτ) και τον περασμένο Νοέμβριο κατέκτησε τη ζώνη WBC στα ελαφρά ημιμεσαία βάρη (-63.5κ.).

Ο Ριτζίς Προγκρέι.

Ο Γκαρσία από την άλλη κινείται μία κατηγορία πιο κάτω, στα ελαφρά βάρη (-61.2κ.) και φαντάζει πολύ δύσκολο να δεχθεί ο Προγκρέι μία… υποχώρηση κατηγορίας για να γίνει ο αγώνας, άρα ο 24χρονος Γκαρσία είναι εκείνος που θα πρέπει να ανεβεί κλίμακα. Από την άλλη βέβαια, ο Προγκρέι είναι αριστερόχειρας, ακριβώς όπως και ο Τζερβόντα Ντέιβις, οπότε σε περίπτωση που γίνει αυτή τη αλλαγή αντιπάλου, ο Γκαρσία θα έχει ήδη ακολουθήσει τη σωστή βασική προετοιμασία για να προσαρμοστεί στη στάση του πυγμάχου που θα βρει απέναντί του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά