fbpx

Εκλογές στην Ομοσπονδία, αλλαγή σκυτάλης

Εκλογές στην Ομοσπονδία, αλλαγή σκυτάλης

Η αλλαγή σκυτάλης είναι βέβαια μεταφορική καθώς ο νεο-εκλεγμένος πρόεδρος Γρηγόρης Παπαδόπουλος ήταν ο κινητήριος μοχλός της Ομοσπονδίας από την ημέρα σύλληψης της ιδέας μέχρι την ώρα της αναγνώρισης από την ΓΓΑ και την σημερινή ταχεία ανάπτυξη, ενός αθλήματος σχετικά άγνωστου στο Ελληνικό κοινό

Τα αποτελέσματα των εκλογών έδειξαν πρώτο σε ψήφους και άρα πρόεδρο τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο, ενώ η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις.

Το πρώτο μήνυμα του νέου προέδρου Γρηγόρη Παπαδόπουλου, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών: “Θέλω να ευχαριστήσω τα σωματεία και τους εκπροσώπους τους που συμμετείχαν στην εκλογές του νέου διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σούμο αλλά και στην σχολή διαιτητών και προπονητών στις 18-19 Φεβρουαρίου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα σωματεία που ταξίδευαν από Σύρο Πάτρα Καβάλα προκειμένου να παρευρεθούν σε αυτή τη διήμερη εκδήλωση τις Π.Ο.Σ.

Σειρά παίρνουν οι αγώνες Κυπέλλου στης 12 Μαρτίου όπου θα είναι και οι πρώτη αγώνες της Ομοσπονδίας μετά από την αναγνώριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Συνεχίζουμε δυναμικά την ανάπτυξη και σας καλούμε να γίνεται μέλη και εσείς σε μία ομοσπονδία που νοιάζεται πραγματικά για τα σωματεία της μιας και εσείς μας δίνεται δύναμη.”

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά