fbpx

Η Σοφία Ζαχαράκη και ο Λάμπρος Σταμούλης στη γιορτή του Fightness Club Παλλήνης του Κώστα Ταμπουρέα

Η Σοφία Ζαχαράκη και ο Λάμπρος Σταμούλης στη γιορτή του Fightness Club Παλλήνης του Κώστα Ταμπουρέα

Το Σάββατο (18/02) το Fightness Club Παλλήνης διοργάνωσε στον φιλόξενο χώρο “Οινοποιείο του Πέτρου” σε μία κατάμεστη αίθουσα από 170 ανθρώπους, τις απονομές ζωνών και πτυχίων στους αθλητές του Συλλόγου.

Κικ Μπόξινγκ

Ακολούθησαν επιδείξεις από τα τμήματα που καλλιεργεί ο σύλλογος και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Ο επικεφαλής προπονητής και παλιός πρωταθλητής Κώστας Ταμπουρέας δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί μετά από 13 χρόνια η μεταξύ μας σχέση έχει εξελιχθεί σε σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού, ξεπερνώντας κατά πολύ τα στερεότυπα.

Αικίντο

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην υφυπουργό τουρισμού κα Ζαχαράκη Σοφία που μας τίμησε με την παρουσία της αλλά και στο κ. Σταμούλη Λάμπρο που παρευρέθηκε εκπροσωπώντας την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου. “Μεγαλώνουμε” συνεχώς … Έπονται προσεχώς και άλλες δράσεις με τα καλύτερα να έρχονται! Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς της βραδιάς για τα δώρα που μας προσέφεραν στη πίτα μας. Το διαιτολογικό κέντρο into body της κ. Θωμοπούλου Αλέσσιας, την αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης Pop Air και τα κέντρα αισθητικής ιατρικής, δερματολογίας και εμφύτευσης μαλλιών του δερματολόγου κ. Παπαγγελόπουλου Ιωάννη.”

Κουνγκ Φου

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟ ΓουΣου-Κουνγκ Φου Λάμπρος Σταμούλης, στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην πορεία της Ομοσπονδίας, από την ίδρυσή της μέχρι την επίσημη αναγνώριση της, καθώς και στις πολλές δράσεις και διοργανώσεις με αποκορύφωμα το πρόσφατο Πανευρωπαϊκό στο Λουτράκι. Τόνισε ιδιαίτερα το καλό και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της και έκλεισε με ευχές και ευχαριστίες στoν οικοδεσπότη Κ. Ταμπουρέα.

https://koung-fu.apexsports.gr/2022/12/29/evropaiko-protathlima-gou-sou-koungk-fou-2022-oi-kalyteres-stigmes-video/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά