fbpx

Διεθνές τουρνουά “Αcropolis”, o επίλογος (pics)

Διεθνές τουρνουά “Αcropolis”, o επίλογος (pics)

Το 3ο Διεθνές Open Wushu Kung Fu Championship “Αcropolis” και το 2ο WUBIN Cup πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023.

Το Πρωτάθλημα διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας Γιώργου Στεφανόπουλου στο Περιστέρι, για τρίτη φορά στην Ελλάδα. Είχαμε τη συμμετοχή 102 Αθλητικών Σωματείων, με 960 αθλητές, από 19 χώρες και συνολικά 1700 αγωνιστικές συμμετοχές.

Το Πρωτάθλημα “Αcropolis” συνδιοργανώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Χο Καμ Μινγκ, την Ελληνική Ομοσπονδία Χο Καμ Μινγκ, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τανγκ Τουνγκ Γουίνγκ και την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών της Αθήνας, με υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΓουΣου Κουνγκ Φου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing.

Οι διοργανωτές σε ανακοίνωση τους τόνισαν: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος στο 3ο Acropolis Wushu Tournament – 3rd Ho Kam Ming Cup –2nd Wubin Cup και 2nd Golden Kick Boxing Cup.

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία λόγω του ενθουσιασμού και της σκληρής δουλειάς όλων. Είχαμε το προνόμιο να υποδεχτούμε τον κ. Πατούλη Γεώργιο, Περιφερειάρχη Αττικής – Θεοδωράκο Αναστάσιο, Αντιδήμαρχο Περιστερίου, τον κ. Καραστάθη Δημήτριο Διευθύνοντα Σύμβουλο του Υπουργείου Αθλητισμού και τον Διευθυντή του Κινεζικού Πολιτιστικού Κέντρου στην Αθήνα κ. Ρεν Ρεν, την κ. Πίσπα Γεωργία ειδική σύμβουλο του Περιφερειάρχη Αττικής, στην εκδήλωση.”

Οι αγώνες Taolu και Parawushu πραγματοποιήθηκαν στις 11 Φεβρουαρίου και οι αγώνες μάχης Sanda, Qingda, Point Fighting και Kick Light στις 12 Φεβρουαρίου.

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 21:30 στο ξενοδοχείο «BOSS» παρατέθηκε δείπνο προς τιμήν των προσκεκλημένων προσωπικοτήτων, όπου ανακοινώθηκε το 4ο Τουρνουά Γουσού Ακρόπολις, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Μαρτίου 2024.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά