fbpx

Grand Slam – Τασκένδη: Στην κορυφή του πίνακα μεταλλίων η Ιαπωνία (vid)

Grand Slam – Τασκένδη: Στην κορυφή του πίνακα μεταλλίων η Ιαπωνία (vid)

Η Ιαπωνία πρόσθεσε 2 τίτλους την τελευταία ημέρα δράσης ολοκληρώνοντας το Grand Slam Τασκένδης στην κορυφή του πίνακα μεταλλίων.

 Η τελευταία ημέρα εξελίχθηκε εξαιρετικά για την οικοδέσποινα χώρα του Ουζμπεκιστάν με τους Νταβλάτ Μπομπόνοφ και Αλισέρ Γιουσούποφ να παίρνουν από ένα χρυσό μετάλλιο. Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Μπομπόνοφ αποδείχθηκε πολύ δυνατός για τον Ιάπωνα Σανσίρο Μουράο ο οποίος πήρε τρία shido και ηττήθηκε στα -90 κιλά. Το χάλκινο μετάλλιο για τον Ούγγρο Κρίστιαν Τοτ και τον Βραζιλιάνο Ζιοβάνι Φερέιρα.

 Ο Άλισερ Γιουσούποφ πήρε τον τίτλο στην κατηγορία άνω των 100 κιλών απέναντι στον Ιάπωνα Τασούρου Σάιτο. Ο Κουβανός Άντι Γκράντα και ο Γεωργιανός Γκέλα Ζααλισβίλι πήραν τα χάλκινα μετάλλια.

 Η Ιαπωνία πανηγύρισε την επιτυχία με τη Ρίκα Τακαγιάμα στην κατηγορία -78 κιλών νικώντας στον τελικό την Τζόρτζια Στάνγκερλιν από την Ιταλία με την Κινέζα Μα Ζενζάο και την Πατρίσια Σαμπάιο από την Πορτογαλία να παίρνουν τα χάλκινα.

 Ο τελικός άνω των 78 κιλών είδε την Σου Σιβάν από την Κίνα να στέλνει την αναμέτρηση στον πρόσθετο χρόνο απέναντι στην Γουακάμπα Τομίτα από την Ιαπωνία. Η Κινέζα δέχθηκε 2 ποινές προτού μπει στην περίοδο του χρυσού σκορ όπου δέχθηκε νέα ποινή.

 Η Ιαπωνία ολοκλήρωσε με 4 χρυσά, 3 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά