fbpx

1ο Πανελλήνιο Κύπελλο με εντυπωσιακή συμμετοχή 18-19/3 στην Αλεξανδρούπολη

1ο Πανελλήνιο Κύπελλο με εντυπωσιακή συμμετοχή 18-19/3 στην Αλεξανδρούπολη

Στο 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο κλειστού γηπέδου Διελκυστίνδας έχουμε ήδη ένα εντυπωσιακό αριθμό συμμετοχών, για μία νεοσύστατη Ομοσπονδία (και όχι μόνο) αλλά και για ένα άθλημα που τώρα (ξανά) συστήνεται στο Ελληνικό κοινό.

Ήδη 22 Σωματεία, μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διελκυστίνδας και 220 Αθλητές έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πανελλήνιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και τον Α.Σ. Δημήτριος. Χώρος διεξαγωγής το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” και ώρα έναρξης 17:00

Ο Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Κούτρας δήλωσε: “Πολύ θετικά τα δείγματα ενόψει και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τον Μάιο! Kάνουμε τα όνειρα μας πράξη και αισθάνομαι πολύ δικαιωμένος με τις εξελίξεις! Κυρίως όμως με χαροποιεί που περνάμε το αγώνισμα μας στα σωματεία και μπαίνει συντεταγμένα στην ζωή του αθλητικού κόσμου! Καταφέραμε να προσφέρουμε ένα μικρό λιθαράκι στα αθλητικά δρώμενα και αυτό από το μηδέν και πραγματικά αυτό με συγκινεί”

https://dielkystinda.apexsports.gr/2023/03/08/panellinio-kypello-kleistou-gipedou-stin-aleksandroupoli/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά