fbpx

O Eυστρατίου επιστρέφει Χρυσός και Χάλκινος από Βρυξέλλες

O Eυστρατίου επιστρέφει Χρυσός και Χάλκινος από Βρυξέλλες

O Ροδίτης πρωταθλητής Γιάννης Ευστρατίου συμμετείχε σήμερα στις Βρυξέλλες στο διεθνές τουρνουά “Grappling Industries Brussels”. Αγωνίστηκε σε δύο κατηγορίες και στις δύο ανέβηκε στο βάθρο. Στην κατηγορία του στις καφέ-μαύρες ζώνες, στα 84κιλά (185lbs) σε NO GI, κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο και στην κατηγορία “Absolute” το χάλκινο μετάλλιο.

Μιλήσαμε με τον Ευστρατίου και το σχόλιο του για την επιτυχία του ήταν: “Θέλω να πω ότι τα μετάλλια για εμένα δεν είναι κάτι απλό που τα κρεμάμε στον τοίχο, ίσως είναι απλά μια ανταμοιβή για τους κόπους μας. Για εμένα το σημαντικότερο είναι να γινόμαστε καλύτεροι σαν άνθρωποι καλύτεροι από αυτό που ήμασταν εχτές!”

O Γιάννης Ευστρατίου θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους ανθρώπου που τον στηρίζουν και είναι: Αλέξης Kολιάδης, raineclothinguk, Στράτος Λυμπέρης, Valasi Panayotonakos, Tσαμπίκος Νικολής, George Diakanthou, Κώστας Αποστολίδης, Nikos Trikoilis, Αντώνης Θεοδόσιου, Kyriakos Stayrou, Τηλέμαχος Καμπούρης, Christos Kourouklidis, Giannis Xatzistamatis, Mixalis Xatzinikitas, Panagiotis Ioannidis, και την καλύτερη σεφ Ντίνα Περγάντη και φυσικά την ομάδα του Rhodes Knights-Brazilian jiu jitsu academy

https://ju-jutsu.apexsports.gr/2023/03/21/o-eystratiou-gia-to-grappling-industries-stis-vrykselles/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά