fbpx

Ο επίλογος του “SCORPION BOXING PRIVE” από τον Γιώργο Σαριδάκη (vids)

Ο επίλογος του “SCORPION BOXING PRIVE” από τον Γιώργο Σαριδάκη (vids)

Ο Γιώργος Σαριδάκης ο ιθύνων νους πίσω από το “SCORPION BOXING PRIVE” με μια λιτή ανακοίνωση έδωσε τον επίλογο της διοργάνωσης και πέρα από τις ευχαριστίες, έβγαλε και είδηση καθώς ανακοίνωσε και νέες ημερομηνίες αγώνων.

“Mε ακόμη ένα SOLD OUT ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη γιορτή των μαχητικών αθλημάτων, το “SCORPION BOXING PRIVE”. Ευχαριστούμε θερμά τους θεατές για το βροντερό παρόν, τους αθλητές που δώσαν τον καλύτερο τους εαυτό, τους προπονητές για την άριστη συνεργασία, και όλους όσους εργάστηκαν γι’ αυτό το άρτιο αποτέλεσμα!

Μετράμε πλέον 14 χρόνια στο χώρο των μαχητικών διοργανώσεων με άνω των 100 event στο ενεργητικό μας, έχοντες καταφέρει να είμαστε στην κορυφή και να αποτελούμε την μεγαλύτερη γιορτή των μαχητικών αθλημάτων στον ελλαδικό χώρο.

Η υπόσχεση μας είναι ότι θα συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι, τεχνογνωσία, και αμείωτους ρυθμούς για την ανάδειξη των μαχητικών αθλημάτων και την προώθηση των μαχητών της χώρας μας, με μόνο γνώμονα την ευγενή άμιλλα, και το αθλητικό ήθος!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας:

07 MAY:TRIALS ATHENS

28 MAY: SCORPION BOXING PRIVE BY SALONIKA

(Σύντομα νέες ημερομηνίες)

Με την ευγενική χορηγία των: GDE.GR Giorgos Drek, MADLY COFFE Giannis Nafpliotis, BELLA VITA Aleksi Club BellaVita, POLITIS HAUS Pantelis Politis, X-TREME STORES Konstantinos Manolopoulos, MEETERRA Abir Saleh, BOXER Street & Fighting Outfit, TR CARS, SEVEN HELLAS & FORCE1 Ηλιας Σεβεν Tsalas Tasos”

https://boxing-epaggelmatiko.apexsports.gr/2023/04/03/scorpion-boxing-prive-megaloi-nikites-nikolaidis-fezoulai-chouseinoglou/
https://boxing-epaggelmatiko.apexsports.gr/2023/03/30/scorpion-boxing-prive-stin-teliki-eftheia-promo-vid/
https://boxing-epaggelmatiko.apexsports.gr/2023/03/29/scorpion-boxing-prive-stis-2-apriliou/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά