fbpx

Χάλκινη η Τσακίρη στο Πανευρωπαϊκό Shinkyokushinkai στο Γκέτεμποργκ

Χάλκινη η Τσακίρη στο Πανευρωπαϊκό Shinkyokushinkai στο Γκέτεμποργκ

Με ένα χάλκινο μετάλλιο-3η θέση επέστρεψε η ολιγομελής Ελληνική αποστολή από το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, όπου συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Shinkyokushinkai Ανδρών -Γυναικών την 1η Απριλίου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ραφαέλα Τσακίρη από την Καβάλα, (dojo Φίλιπποι Καβάλας), επανέλαβε την περσινή της επιτυχία και κατέκτησε την 3η θέση-χάλκινο μετάλλιο στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Shinkyokushinkai (ΕΚΟ). Να σημειωθεί ότι η Τσακίρη εκπροσωπούσε και τον κλάδο άθλησης της ΠΟΚ, “Body Contact” και η επιτυχία της λογίζεται ως διπλή!

Η Ραφαέλα, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και μαχητικό πνεύμα, αντιμετωπίζοντας ισάξια τις καλύτερες αθλήτριες από την Πολωνία και την Λιθουανία.

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συμμετείχαν τριακόσιοι (300) αθλητές και αθλήτριες από είκοσι δύο (22) χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Shinkyokushinkai.

Την Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνόδευσε ο αρχηγός εκπρόσωπός του Ελληνικού Shinkyokushinkai και Πρόεδρος του κλάδου άθλησης Body Contact της ΠΟΚ Γιώργος Κοσμίδης, ο οποίος πρόσφερε τις υπηρεσίες του και ως διεθνής διαιτητής ΚΑΤΑ -ΚOYMITE στους αγώνες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά