fbpx

Ο Κοσμίδης φέρνει το επόμενο Βαλκανικό Shinkyokushinkai στο Βόλο

Ο Κοσμίδης φέρνει το επόμενο Βαλκανικό Shinkyokushinkai στο Βόλο

Στο περιθώριο των αγώνων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Shinkyokushinkai Ανδρών -Γυναικών την 1η Απριλίου στο Γκέτεμποργκ ο αρχηγός εκπρόσωπός του Ελληνικού Shinkyokushinkai και Πρόεδρος του κλάδου άθλησης Body Contact της ΠΟΚ Γιώργος Κοσμίδης, συμμετείχε στην Γενική Συνέλευση των εκπροσώπων των Ευρωπαϊκών κρατών-μελών της ΕΚΟ καθώς και στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.

Μετά τις εκλογές ο Γιώργος Κοσμίδης, είχε συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο Shihan Remigiusz Karpinski (από την Πολωνία) με τον οποίο συζήτησε την πρόταση του ΔΣ για την υποψηφιότητα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων-Νεών στην Ελλάδα (Βόλο) το 2024.

Οι προδιαγραφές όμως, οι υποδομές και οι απαιτήσεις για ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα δεν καθιστά δυνατή την διοργάνωση στην πόλη του Βόλου. Για τους παραπάνω λόγους, έλαβε την πρότασή για την οργάνωση του Βαλκανικού πρωταθλήματος με την συμμετοχή όλων των Βαλκανικών κρατών, για το οποίο οι υποδομές είναι κατάλληλες και δύναται να φιλοξενήσουν ανάλογα πρωταθλήματα.

Έτσι σε συνεργασία με την Ρουμανία και την αρχηγό εκπρόσωπο Anka Wallem (Μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής οργάνωσης Shinkyokushinkai) επιλέχτηκε ο Βόλος για τον Οκτώβριο του 2024.

Η Ένωση του Ελληνικού Shinkyokushinkai συγχαίρει επίσης την πρωταθλήτρια Τσακίρη Ραφαέλα καθώς και τον προπονητή της Μπαρμπούτη Ανέστη για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Χάλκινου μεταλλίου στους αγώνες.

https://karate.apexsports.gr/2023/04/05/chalkini-i-tsakiri-sto-panevropaiko-shinkyokushinkai-sto-gketemporgk/
https://karate.apexsports.gr/2023/04/05/4th-sparring-day-body-contact-tis-ikon-photos/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά