fbpx

Πάμμαχον, σεμινάριο-παρουσίαση από τον Κώστα Δερβένη στη Λαμία 13/5

Πάμμαχον, σεμινάριο-παρουσίαση από τον Κώστα Δερβένη στη Λαμία 13/5

Το Πάμμαχον ήταν άθλημα που είχε επικράτεια την Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο για χιλιάδες χρόνια, από τη Μινωική εποχή μέχρι και την ύστερη Βυζαντινή περίοδο. Ο γνωστός δάσκαλος και συγγραφέας Κώστας Δερβένης έχει αφιερώσει την τελευταία εικοσαετία στην έρευνα και την ανάπτυξη του αθλήματος αυτού, έχοντας κερδίσει στην πορεία επαίνους από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων μας Δυνάμεων, τιμητική διάκριση από την Ιατρική Ολυμπιάδα Καθηγητών Ιατρικής, και ενσωματώνοντας πορίσματα περιστατικών των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ.

Στα πλαίσια ανάπτυξης του αθλήματος, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην όμορφη Λαμία, ανοιχτό σεμινάριο γνωριμίας με το Πάμμαχον και τους κανονισμούς του στις εγκαταστάσεις του Lamia Fight Lab το Σάββατο 13/5/2023 στις 18·00 μ.μ.

Είναι ευκαιρία για όλους τους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν από κοντά το καινούργιο αυτό στρατηγικό άθλημα που προβλέπεται να αναπτυχθεί με σταθερότητα διεθνώς. Όλοι ευπρόσδεκτοι για κάτι που δεν έχετε δει και δεν έχετε δοκιμάσει.

Σας περιμένουμε για παρουσίαση και άσκηση. Για πληροφορίες Vagelis Koutras, Kostas Pammachon Dervenis,

https://polemikes-technes-diafores.apexsports.gr/2023/04/08/1891-prigkips-georgios-vs-iapona-samourai-1-0/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά