fbpx

Ντέιβις-Γκαρσία: Όλα έτοιμα για την “τιτανομαχία” στο Λας Βέγκας!

Ντέιβις-Γκαρσία: Όλα έτοιμα για την “τιτανομαχία” στο Λας Βέγκας!

Πρόκειται αναμφίβολα για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους αγώνες του 2023. Τα ξημερώματα της Κυριακής (5:30 ώρα Ελλάδος) ο Τζερβόντα Ντέιβις και ο Ράιαν Γκαρσία θα ανεβούν μαζί στο ρινγκ της T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας για μία μάχη που θα στρέψει όλα τα βλέμματα του πλανήτη πάνω της. Παρόλο που ο 28χρονος Ντέιβις και ο 24χρονος Γκαρσία δεν διεκδικούν κάποια ζώνη, είναι αρκετά και άκρως σημαντικά αυτά που θα βρίσκονται στο… τραπέζι.

Αμφότεροι Ντέιβις και Γκαρσία θα θέσουν σε διεκδίκηση του αήττητο ρεκόρ τους. Ο Ντέιβις μπαίνει στη μάχη με ρεκόρ 28-0-0 (26 νοκ-άουτ), με την τελευταία νίκη του να είναι στις 7 Ιανουαρίου επί του Χέκτορ Γκαρσία. Ο Ράιαν Γκαρσία μετράει ρεκόρ 23-0-0 (19 νοκ-άουτ) έχοντας δώσει τον τελευταίο αγώνα του τον Ιούλιο του 2022 κόντρα στον Χαβιέρ Φορτούνα, που φυσικά ήταν νικηφόρος.

Σημειώνεται πως αυτός ο αγώνας έχει εξαιρετικά μεγάλη σημασία για το ποιος θα πάρει προνομιακή θέση για να γίνει ο Νο1 διεκδικητής για τις τέσσερις μεγάλες ζώνες της κατηγορίας ελαφρών βαρών (-61.2κ.). Αυτή τη στιγμή και οι τέσσερις τίτλοι βρίσκονται στα χέρια του Ντέβιν Χάνεϊ, ο οποίος θα τους θέσει σε διεκδίκηση στις 20 Μαΐου απέναντι στον Βασίλι Λοματσένκο. Όποιος βγει νικητής από αυτή τη μάχη (και την πιθανή ρεβάνς), μπορεί να είναι ο τελευταίος αντίπαλος είτε του Ντέιβις, είτε του Γκαρσία, στον δρόμο προς την κορυφή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά