fbpx

Ο Αναστάσιος Βαλασιάδης εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταε Κβον Ντο ITF (EITF)

Ο Αναστάσιος Βαλασιάδης εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταε Κβον Ντο ITF (EITF)

Μια ακόμα σημαντική επιτυχία της ΑΟΤΕ στο Ιεσόλο της Ιταλίας

Η Εθνική αποστολή του ταε κβον ντό ITF θα επιστρέψει από το Ιεσόλο της Ιταλίας, έχοντας γεμάτες τις αποσκευές της με μετάλλια, αλλά και πολλές ακόμα διακρίσεις και επιτυχίες, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του αθλήματος, όπου συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Master Αναστάσιος Βαλασιάδης έχει πλέον μια θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ταε κβον ντό ITF (EITF). Ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-Do Ελλάδος (ΑΟΤΕ), εκλέχτηκε στην θέση του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Η εκλογή του Αναστάσιου Βαλασιάδη έγινε κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των χωρών (Congress) της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EITF), στην οποία συμμετείχαν και ο Πρόεδρος της Α.Ο.Τ.Ε Μιχαήλ Ζωγράφος και η Γενική Γραμματέας Παρασκευή Βασιλειάδου.

Μια επιτυχία που έρχεται να επισφραγίσει την σταθερά ανοδική πορεία που έχει η χώρα μας στην Ευρώπη, σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα και την Ελλάδα η εκλογή μου στη θέση του Αντιπρόεδρου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Grant Master Michael Prewett που με πρότεινε, καθώς και τα κράτη μέλη της γενικής συνέλευσης που με εμπιστεύτηκαν.

Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και το άθλημά μας», δήλωσε ο Αναστάσιος Βαλασιάδης.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική μας ομάδα μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ημέρες βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης, έχοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή φθάνοντας τα 98 !!! μετάλλια στο σύνολο (41 χρυσά, 26 ασημένια, 31 χάλκινα), έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

https://tae-kwon-do-itf.apexsports.gr/2023/04/23/i-ellada-efthase-ta-98-metallia-sto-iesolo-kai-vrisketai-me-diafora-stin-koryfi-tis-evropis-41-26-31/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά