fbpx

Αλέξανδρος Λάνη, κυριαρχικός, ήξερε τι θέλει και το πήρε

Αλέξανδρος Λάνη, κυριαρχικός, ήξερε τι θέλει και το πήρε

SPARTAN’S NIGHT 3 το Σάββατο 22/4 στο κλειστό της Ζωφριάς στα Άνω Λιόσια με ένα στάδιο τίγκα στον κόσμο να μην πέφτει καρφίτσα. Η απόλυτα επιτυχημένη από όλες τις πλευρές διοργάνωση των Γιώργου Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλου με τον δεύτερο αγώνα στα main event των 8 ελληνό-ολλανδικών μονομαχιών να είναι αυτός του Αλέξανδρου Λάνη με τον Akoudad Ahmed (Brutal Gym) Μαροκινής καταγωγής.

O Αλέξανδρος από το Κ1 GYM Γκύζη με τον Μάνο Βασιλείου στην γωνία του, μαζί με την υποστήριξη του Παναγιώτη Σώζου, έδειξε μεγάλη ωριμότητα στο παιχνίδι του παρόλο το νεαρό της ηλικίας του (22)

Κυριαρχικός, διαβασμένος, με πλάνο, ήξερε τι ήθελε και πως να το κάνει. Δεν άφησε στιγμή τον Akoudad να επιβάλλει το παιχνίδι του. Με ορθόδοξο και πολύ σωστό ΚικΜποξινγκ, δεν επηρεάστηκε καθόλου από ατμόσφαιρα και τον αντίπαλο. Είχε πολύ καλή απόσταση και κίνηση, και έδειξε να είναι δουλεμένος πολύ. Σε καμία στιγμή δεν κινδύνεψε δείχνοντας ξεκάθαρα ότι συνεχίζει τη ανοδική του αγωνιστική πορεία.

Το συζητήσαμε με τον προπονητή του τον Μάνο Βασιλείου και καταλάβαμε ότι η στρατηγική του Λάνη μόνο τυχαία δεν ήταν: “η αλήθεια είναι ότι είχα μελετήσει πολύ καλά τον Ολλανδό, τον είχα διαβάσει και λαμβάνοντας υπόψιν το πλεονέκτημα του ύψους του, στηθήκαμε στη μέσα-έξω κίνηση, με ξαφνικές επιθέσεις, καλά μπλοκ στα χέρια και τελείωμα με χαμηλά λακτίσματα σε όλες τις επιθέσεις” ήταν το σχόλιο του Μάνου στις επισημάνσεις μας.

Μια απλή (αυτονόητη) σημείωση εδώ, ότι για να μπορέσει να διαβάσει τον Ολλανδό ο Βασιλείου αυτόματα σημαίνει ότι βρήκε πλούσιο αγωνιστικό υλικό, και η ποιότητα του Akoudad φάνηκε και στον αγώνα, άσχετα αν ο Λάνη δεν του άφησε περιθώρια.

https://kick-boxing.apexsports.gr/2023/04/23/spartans-night-apisteftos-tzotzos-megales-nikes-loula-lani-makri-parotsidis-chiotis/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά