fbpx

Παγκόσμιο: με το κεφάλι ψηλά ο λαβωμένος Ασημακόπουλος

Παγκόσμιο: με το κεφάλι ψηλά ο λαβωμένος Ασημακόπουλος

“Σήμερα αγωνίζομαι με το Ρώσο Kirill Khomutov. Δεν είναι κάτι απίστευτο αλλά δυστυχώς μετά τον αγώνα με τον Ισπανό έχω πάθει θλάση στα πλευρά (πήγαμε νοσοκομείο έκανα ακτινογραφία κτλ….) Θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό όπως πάντα”

Επικοινωνήσαμε με τον Δήμο Ασημακόπουλο στην Μπανκόγκ ζητώντας του ένα σχόλιο για τον επικείμενο αγώνα του σήμερα. Δυστυχώς τα νέα δεν ήταν καθόλου καλά αφού μας αποκάλυψε τον τραυματισμό του. Λογικά εκεί οφείλεται και ο λόγος που έκοψε λίγο ο Δήμος στον 3ο γύρο με τον Ισπανό στον προηγούμενο αγώνα του, αφού είχε ήδη εξασφαλίσει τη νίκη. O τραυματισμός ήταν πολύ πιο σοβαρός, με τον Δήμο να επιμένει να αγωνιστεί, ενώ στην ουσία ούτε σκιαμαχία δεν θα μπορούσε να κάνει με επιτυχία.

Η κατηγορία του Δήμου ήταν η πιο γεμάτη με 24 άτομα, η προηγούμενη νίκη του τον έβαλε στην 16αδα και σήμερα πάλευε για την είσοδο στους 8. Μπήκε στο ρινγκ σήμερα με όπλο την ψυχή του κυνηγώντας ένα θαύμα απέναντι στον Ρώσο Khomutov, που θα πάει πολύ ψηλά σε αυτό το παγκόσμιο, και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το κεφάλι ψηλά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά