fbpx

Kyokushindo: Χρυσά για Παναγούλη, Ζυμέρι, και Αργυρά οι Πλιάτσικας, Νικολή στο Παγκόσμιο της Κωνσταντινούπολης

Kyokushindo: Χρυσά για Παναγούλη, Ζυμέρι, και Αργυρά οι Πλιάτσικας, Νικολή στο Παγκόσμιο της Κωνσταντινούπολης

Μεγάλη επιτυχία για την Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη, καθώς επιστρέφουν με 4 σημαντικές διακρίσεις. Με 2 χρυσά που κατέκτησαν οι Ιωάννα Παναγούλη και Έντρι Ζυμέρι, ενώ ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Πλιάτσικας Γεώργιος και Μάριο Νικολή

Ο αρχηγός Ευρώπης Πλιάτσικας Απόστολος έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές για την καταπληκτική εμφάνιση και το ήθος τους. Συνεχάρη επίσης τους προπονητές Φωτιάδη Ιωάννη, Πουτσιάκα Κωνσταντίνο της εθνικής ομάδας για την σωστή καθοδήγηση των αθλητών σε όλη την διάρκεια των αγώνων.

“Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή της Κατερίνης “Α.Σ. Οι Αθάνατοι” που διακρίθηκαν οι δύο αθλητές του με 1 χρυσό και 1 ασημένιο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο αγωνιστικό χώρο. Τον προπονητή Πουτσιάκα Κωνσταντίνο για την διάκριση της αθλήτριας του κατακτώντας το χρυσό και επίσης με την μαχητικότητα της ξεχώρισε από όλες τις αθλήτριες της κατηγορίας της. Επίσης και τον προπονητή Πλιάτσικα Γεώργιο για την πολύ δυνατή εμφάνιση κατακτώντας την δεύτερη θέση.”

Με την ενημέρωση από την Ομοσπονδία να καταλήγει: “Ο αρχηγός Ευρώπης βραβεύτηκε από τον υπουργό της Κωνσταντινούπολης και δέχτηκε πολλά συγχαρητήρια για την ελληνική αποστολή που με την βοήθεια της Παναγίας μας για μια ακόμη φορά μέσα στην Τουρκία ακούστηκε ο ελληνικός ύμνος δείχνοντας σε όλους την ελληνική μαχητική ψυχή.”

https://karate.apexsports.gr/2023/05/03/kyokushindo-me-3-athlites-pame-sto-pagkosmio-tis-konstantinoupolis/?fbclid=IwAR1YvScAg7mfUxEKJbf0g7MMvXUwLoZ3xFt7yyW0WtvzmHX4hlptJ3iiXTI
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά