ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο – Ντόχα: Ο Ρινέρ πρωταθλητής για 11η φορά

Παγκόσμιο – Ντόχα: Ο Ρινέρ πρωταθλητής για 11η φορά

Ο Τεντί Ρινέρ, κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο για 11ηφορά στην καριέρα του, επιβεβαιώνοντας πως είναι ένας εκ των κορυφαίων τζουντόκα.

Σχεδόν έναν χρόνο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα φιλοξενηθούν στο Παρίσι, ο Γάλλος πρωταθλητής, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των +100 κιλών του παγκοσμίου πρωταθλήματος, που διεξήχθη στην Ντόχα.

Ο Ρινέρ, έφθασε στην νίκη με waza-ari στην παράταση, απέναντι στον Ρώσο, Ινάλ Τασόεφ, ο οποίος αγωνίσθηκε υπό “ουδέτερη σημαία”.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ρινέρ, ο οποίος κατάγεται από την Γουαδελούπη, δεν είχε συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα από το 2017, όταν και κατέκτησε τον 10 τίτλο του. Πέρυσι, δεν αγωνίσθηκε, λόγω σοβαρού τραυματισμού στον αστράγαλο, που υπέστη το καλοκαίρι και επέστρεψε στις προπονήσεις τον Φεβρουάριο κερδίζοντας το Grand Slam de Paris. Στόχος του, πλέον, είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι, όπου θα διεκδικήσει ένα τρίτο χρυσό μετάλλιο στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.