fbpx

SPARWARS 3 ολοκληρώθηκε με 95 φιλικούς αγώνες!

SPARWARS 3 ολοκληρώθηκε με 95 φιλικούς αγώνες!

Κάποιες φορές αρκούν οι αριθμοί για θεωρηθεί επιτυχημένη μία διοργάνωση ή αθλητική ημερίδα. Το φετινό SPARWARS 3, η αθλητική ημερίδα φιλικών προπονητικών σπάρινγκ προετοιμασίας, με πρωτοβουλία του “Lions Camp Muay Thai” ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Συμμετείχαν 150 αθλητές από 12 συλλόγους που “κοντραρίστηκαν” σε 95 αγώνες σε λιγότερο από 5 ώρες.

“Στόχος μας είναι οι νέοι αθλητές να αποκτήσουν τις εμπειρίες που θα τους κάνουν στο μέλλον να συμμετέχουν σε επίσημες διοργανώσεις όπως Πανελλήνια, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα που γεμίζουν το αγωνιστικό καλεντάρι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (ΠΟΜ) η οποία μας παρείχε και τον προστατευτικό εξοπλισμό για την ασφαλή διεξαγωγή. Ευχαριστούμε όλους τους Συλλόγους που συμμετείχαν και στηρίζουν την προσπάθεια, ιδιαίτερα τις σχολές από επαρχία που κάνουν ολόκληρο ταξίδι με ότι συνεπάγεται αυτό οικονομικά ώστε να συμμετέχουν.

Το Papaiosif Boxing Family για την διάθεση του χώρου, την οργανωτική ομάδα μου, την Σοφία Περηφάνου, Μαρία Λέφη, και όλους τους Δασκάλους που έδειξαν επαγγελματισμό και καταφέραμε να κάνουμε 95 φιλικούς αγώνες σε δυο αγωνιστικούς χώρους σε λιγότερο από 5 ώρες κάτι που θεωρώ χρόνο ρεκόρ. Επίσης τον γιατρό μας Κωνσταντίνο Κωνσταντάκη που με την παρουσία του όλοι νιώθουν πιο ασφαλείς. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας από την νέα σεζόν!” Ήταν οι δηλώσεις των διοργανωτών

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά